Giels talentenjacht

Van slaapkamer naar stadion. Giel zoekt talent. Heb jij een gouden keel of supertalent. Doe mee en wie weet vul je binnenkort een stadion.

Giels Talentenjacht (GTJ) is de eerste online talentenjacht. Alles draait om het talent en om deze een podium te geven. Maak je muziek? Pop, rock, house, klassiek, hiphop... Alleen, of met anderen? Het maakt niet uit, als het maar een eigen geschreven nummer is en deze is opgenomen in een slaapkamer. Aan de slaapkamer kan Giel zien dat het speciaal voor zijn Talentenjacht is opgenomen. 

Hoe dan?
We beginnen met een aantal voorrondes om uiteindelijk een elftal over te houden. Het start met de voorronde op YouTube waarin iedereen zijn of haar nummer kan uploaden. Uit de inzendingen wordt een top 100 geselecteerd en die gaan de Challenges is. Dit zijn opdrachten voor het schrijven van een song waarvoor de kandidaten in principe steeds een week de tijd krijgen. 

Meedoen vanuit huis
Nou meedoen, dat kan helaas niet meer. Maar meekijken hoe alle andere talenten het er vanaf brengen natuurlijk nog wel: gielstalentenjacht.nl