• Sites
Do 11 jun 2020

Reacties

Welkom bij de SKAM NL community! Op deze plek kun je een reactie achterlaten en reageren op berichten van anderen. Hou er rekening mee dat er altijd de echte SKAM NL redactie meeleest. Zij kunnen berichten verwijderen als zij vinden dat die niet aan de volgende spelregels voldoen:

  • Geen opmerkingen over de persoonlijke informatie van de acteurs.
  • Geen aanvallen of ernstige belediging (richting andere gebruikers of acteurs).
  • Geen offtopic-reacties, onleesbare teksten of grof taalgebruik.

Besef je dat je reactie openbaar staat en je deze niet zelf kan verwijderen. Deel dus geen persoonlijke informatie (zoals je adres, telefoonnummer, e-mailadres etc.) We verwachten dat je je in een reactie gedraagt zoals je zelf ook behandeld wil worden. Heb respect voor elkaar en elkaars mening. Dit is geen plek voor trollen en bashers. Roepen en schelden mag, maar doe dat maar thuis in je hoofdkussen.

X SKAM NL Redactie

Lees ons Privacy statement

Het Grote Racisme Experiment

Het Grote Racisme Experiment

Do 7 nov 2013

Hoe komt het dat racisme altijd en overal weer de kop op steekt? Hoe snel grijpt de ene groep de macht over de ander groep? En zit racisme eigenlijk in ons allemaal? Dat testen we in een bijzonder ...

Amerika

Amerika

Do 11 jun 2020

Tim Hofman en Eva Cleven zijn in de VS om te kijken hoe white supremacy en black power recht tegenover elkaar staan.

Het Grote Racisme Experiment

Het Grote Racisme Experiment

Ma 13 jul 2020

Hoe komt het dat racisme altijd en overal weer de kop op steekt? Hoe snel grijpt de ene groep de macht over de ander groep? En zit racisme eigenlijk in ons allemaal?

Zwarte mensen

Zwarte mensen

Ma 13 jul 2020

Zou je liever wit willen zijn? In deze speciale aflevering over racisme beantwoorden zwarte mensen vragen over de vooroordelen waar zij dagelijks, op basis van hun huidskleur, mee te maken krijgen.