Gekarameliseerde peren en vanille
Leon Mazairac en Lendl ontmoeten in Stevensbeek Leon van Welie. Leon maakt zelf eau de vie en likeur. Hier maakt Chef-kok Leon een heerlijk dessert bij en Lendl bij er een drankje mee.Meer Chef-kok Leon Mazairac en sommelier Lendl Mijnhijmer ontmoeten in Stevensbeek een hele jonge distilleerder. Leon van Welie is 23 jaar oud en maakt zelf eau de vie en likeur van afgekeurd fruit uit de boomgaard van zijn ouders. Leons imposante stookketel staat in de uit 1922 stammende schuur, waar zijn grootvader het fruitbedrijf ooit is begonnen. In de schuur staan ook de houten vaten waar de dranken in liggen te rijpen, onder meer oude whiskyvaten, die weer van invloed zijn op de smaak. Chef-kok Leon maakt een heerlijk dessert met likeur en Lendl maakt er een drank mee met een feestelijk tintje.Minder
Leon Mazairac en Lendl ontmoeten in Stevensbeek Leon van Welie. Leon maakt zelf eau de vie en likeur. Hier maakt Chef-kok Leon een heerlijk dessert bij en Lendl bij er een drankje mee.Meer Chef-kok Leon Mazairac en sommelier Lendl Mijnhijmer ontmoeten in Stevensbeek een hele jonge distilleerder. Leon van Welie is 23 jaar oud en maakt zelf eau de vie en likeur van afgekeurd fruit uit de boomgaard van zijn ouders. Leons imposante stookketel staat in de uit 1922 stammende schuur, waar zijn grootvader het fruitbedrijf ooit is begonnen. In de schuur staan ook de houten vaten waar de dranken in liggen te rijpen, onder meer oude whiskyvaten, die weer van invloed zijn op de smaak. Chef-kok Leon maakt een heerlijk dessert met likeur en Lendl maakt er een drank mee met een feestelijk tintje.Minder
Gekarameliseerde peren en vanille
Leon Mazairac en Lendl ontmoeten in Stevensbeek Leon van Welie. Leon maakt zelf eau de vie en likeur. Hier maakt Chef-kok Leon een heerlijk dessert bij en Lendl bij er een drankje mee.Meer Chef-kok Leon Mazairac en sommelier Lendl Mijnhijmer ontmoeten in Stevensbeek een hele jonge distilleerder. Leon van Welie is 23 jaar oud en maakt zelf eau de vie en likeur van afgekeurd fruit uit de boomgaard van zijn ouders. Leons imposante stookketel staat in de uit 1922 stammende schuur, waar zijn grootvader het fruitbedrijf ooit is begonnen. In de schuur staan ook de houten vaten waar de dranken in liggen te rijpen, onder meer oude whiskyvaten, die weer van invloed zijn op de smaak. Chef-kok Leon maakt een heerlijk dessert met likeur en Lendl maakt er een drank mee met een feestelijk tintje.Minder
Leon Mazairac en Lendl ontmoeten in Stevensbeek Leon van Welie. Leon maakt zelf eau de vie en likeur. Hier maakt Chef-kok Leon een heerlijk dessert bij en Lendl bij er een drankje mee.Meer Chef-kok Leon Mazairac en sommelier Lendl Mijnhijmer ontmoeten in Stevensbeek een hele jonge distilleerder. Leon van Welie is 23 jaar oud en maakt zelf eau de vie en likeur van afgekeurd fruit uit de boomgaard van zijn ouders. Leons imposante stookketel staat in de uit 1922 stammende schuur, waar zijn grootvader het fruitbedrijf ooit is begonnen. In de schuur staan ook de houten vaten waar de dranken in liggen te rijpen, onder meer oude whiskyvaten, die weer van invloed zijn op de smaak. Chef-kok Leon maakt een heerlijk dessert met likeur en Lendl maakt er een drank mee met een feestelijk tintje.Minder
Gisteren op 3
Vandaag op 3
Morgen op 3
Top 5 kort









