44:06
Gezien
18
08-10
aflevering

Fuck me, I’m Famous! nieuw op NPO 3

Waarom wil iedereen toch beroemd zijn? En wat zijn de keerzijdes? In het nieuwe BNN-programma Fuck me, I’m Famous! gaat Filemon zelf op onderzoek uit.

Uit onderzoek blijkt dat 61 % van de jongeren verlangt naar roem. Maar wat is roem? Waarom wil iedereen het hebben? Wat maakt het zo lekker en wat maakt het zo vies? In Fuck me, I’m Famous! onderzoekt Filemon Wesselink elke donderdag op NPO 3 de verschillende kanten van roem en de effecten van het BN'er-zijn op z'n eigen leven.

Bekendheid
De BNN-presentator gaat terug naar het begin van zijn carrière en stelt zichzelf de vraag hoe hij ooit beroemd is geworden en wat hij daarvoor heeft moeten doen en laten. Misschien is bekendheid voor Filemon wel belangrijker dan hij zou willen. Toen zijn vaste dienstverband onlangs werd omgezet in een freelance overeenkomst was het eerste dat hij dacht: ‘straks ben ik minder op televisie en doe ik er minder toe'.

Beslommeringen
Filemon spreekt met een psycholoog over zijn beslommeringen, doet een persoonlijkheidstest en praat met zijn familie over hoe roem hem heeft veranderd. Ook bezoekt hij Matthijs van Nieuwkerk, Geraldine Kemper, Dave Roelvink, Arie Boomsma, Eva Jinek en de bandleden van Chef ‘Special om te praten over de invloed van roem op hun levens.


F*ck me, I’m Famous!, elke donderdag om 21.05 uur bij BNN op NPO 3