Frank duikt vol in de Gay Pride

Ben je man? Ben je vrouw? Allebei? Geen van beide? Het maakt Frank niet uit! Iedereen is gelijk en dat viert hij volop tijdens de Gay Pride!

Op vrijdag 5 augustus presenteert Frank op NPO 3FM de Androgyn Top 10 vanaf het Rembrandtplein in Amsterdam. Op zaterdag 6 augustus vaart Frank met zijn eigen Frank <3-boot door Amsterdam tijdens de Canal Pride. Dit jaar is het thema op zijn boot: Genderblender. Alle geaardheden kunnen in de mix!

Weg met de stereotypes!
Frank: “Voor mij is het heel vanzelfsprekend dat iedereen gelijk is: homo’s, lesbo’s, hetero’s, transgenders! Alleen is dat nog niet algemeen geaccepteerd en daar zet ik me voor in. Ik ben voor genderneutraliteit. Een man mag zich kleden als een vrouw en andersom. Weg met stereotypes!”

Oma van de gays
Willeke Alberti maakt speciaal voor Frank een Genderblender-themalied. Als oma van de gays zal zij uiteraard shinen op het Rembrandtplein en de Frank <3-boot. De andere artiesten worden iedere week in de uitzending van Frank <3 bekend gemaakt.

Androgyn Top 10
Of Mika, Nina Simone en Sam Smith ook dit jaar in de Androgyn Top 10 staan beslist het publiek door vanaf 25 juli te stemmen via Frank.bnn.nl. Frank <3 is vrijdag 5 augustus van 16.00 tot 18.00 uur live op NPO 3FM te horen tijdens alle voorbereidingen op het Rembrandtplein.

Frank gaat daarna nog even door tot in de late uurtjes. Vanaf 18.00 uur barst het feest los en eindigt na verschillende knallende optredens om 00.00 uur. De boot van Frank <3 is zaterdag 6 augustus te bewonderen tijdens de Canal Parade in Amsterdam. BNN-presentatoren en L’HOMO cover-modellen Tim Hofman en Jan Versteegh zijn beide dagen van de partij!

Wil jij daar bij zijn? Geef dat dan aan op het Facebook event Frank <3 Gaypride.


Amsterdam Gay Pride, op 6 augustus via een live stream te volgen op NPO3.nl
Voor meer Gay op TV is er deze overzichtspagina op NPO.nl