Foodweken op NPO 3

Wel of geen vlees, een chef in je oor of een broodje gezond. NPO 3 heeft een topmenu voor je klaar staan de komende weken!

Elke dinsdag en donderdag schotelt NPO 3 je de lekkerste programma's voor. Wat staat wanneer op het menu? 

Het menu van dinsdag
Is sap net zo slecht als cola en krijg je van vlees eten kanker? Broodje Gezond van KRO-NCRV onderzoekt stellingen die je op elke verjaardag voorbij hoort komen, maar nooit het antwoord op weet. Topchefs die tegen elkaar strijden, maar dan indirect. In Chef in je oor mogen de chefs bekende Nederlanders tips geven via een oortje. 

Het menu van donderdag
Op de donderdag duikt de Keuringsdienst van Waarde in de toekomst van het eten. Vlees, vis, groente of insecten, wat eten we over 50 jaar? Na de Keuringsdienst zie je mooie docu's over eten, waaronder Vleesverlangen. 

Test je vleesverlangen
In Vleesverlangen onderzoek Marijn Frank haar verlangen om vlees te eten. Kan ze minder vlees eten, of zelfs geen vlees? De docu is te zien op donderdag 19 mei. Direct na afloop is de Vleesverlangen aftertalk te zien op npo3.nl. Hierin gaat Marijn in gesprek met vloggers die ook de uitdaging aangaan om minder vlees te eten. Zelf meedoen kan op npo3.nl/vleesverlangen

NPO 3 FOOD
Nog meer honger? Kijk op npo3.nl/FOOD FOOD logo zwart klein