• Sites

Food Detectives

Alles wat je moet weten over koken en het voedsel dat je eet. Wie kan nog bijhouden wat de gezondste ingrediënten en de lekkerste recepten zijn of welke informatie over eten betrouwbaar is en welke niet? Professor Alice Roberts, chef-kok Tom Kerridge en journalist Sean Fletcher onderzoeken de nieuwste ontwikkelingen op gebied van de voedselwetenschap, laten zien hoe je beter kunt eten voor minder geld en onthullen dingen waarvan de voedingsindustrie niet wil dat wij die weten.

  • Niet beschikbaar

Food Detectives

  • 47:03
  • Aflevering
  • 21 nov 2019, 22:40

Smaakt eten en drinken anders wanneer je in een andere omgeving bent? Professor Alice Roberts laat zien dat bij een etentje de muziek, verlichting en zelfs de vorm van de borden de smaak beïnvloedt.

  • Niet beschikbaar

Food Detectives

  • 47:52
  • Aflevering
  • 14 nov 2019, 22:45

Een nieuw onderzoek laat zien dat het drinken van kunstmatig gezoete dranken mensen mogelijk aanzet meer te eten. Professor Alice Roberts onderzoekt de chemische stof die dit probleem veroorzaakt.

  • Niet beschikbaar

Food Detectives

  • 47:02
  • Aflevering
  • 7 nov 2019, 22:20

Alice Roberts, Tom Kerridge en Sean Fletcher willen de kookkunst, de gezondheid en het banksaldo van de kijker verbeteren door enkele feiten over ons voedsel aan de orde te stellen.

  • Niet beschikbaar

Food Detectives

  • 47:07
  • Aflevering
  • 24 mei 2017, 22:40

Smaakt eten en drinken anders wanneer je in een andere omgeving bent?

  • Niet beschikbaar

Food Detectives

  • 47:57
  • Aflevering
  • 17 mei 2017, 22:35

Alice Roberts, Tom Kerridge en Sean Fletcher willen de kookkunst, de gezondheid en het banksaldo van de kijker verbeteren door enkele feiten over ons voedsel aan de orde te stellen.

  • Niet beschikbaar

Food Detectives

  • 47:08
  • Aflevering
  • 10 mei 2017, 22:30

Alice Roberts, Tom Kerridge en Sean Fletcher willen de kookkunst, de gezondheid en het banksaldo van de kijker verbeteren door enkele feiten over ons voedsel aan de orde te stellen.