• Sites

Food CIA

  • Niet beschikbaar

Oploskoffie, wodka en Wensleydale-kaas

  • 22:24
  • Aflevering
  • 26 aug 2021, 23:35

Jimmy Doherty, Kate Quilton en Matt Tebbutt reizen de hele wereld over op zoek naar de bijzondere, intrigerende en verrassende geheimen achter ons eten.

Deze aflevering is alleen beschikbaar op NPO Plus

Pistachenoten, prosecco en pap

  • 22:44
  • NPO Start
  • 19 aug 2021, 23:35

In Californië vraagt Kate waarom er veel dichte pistachenoten in een zak zitten. In Italië proeft Matt prosecco van de tap. Jimmy kijkt in Ierland of traditionele havervlokken beter zijn dan snelkook.

  • Niet beschikbaar

Food CIA Special: Zomerdieet

  • 45:37
  • Aflevering
  • 12 aug 2021, 23:35

Crashdiëten, collageendrankjes, tijgernootjesmelk en Helen Lawal onderzoekt of dieetpillen uitkomst bieden.

  • Niet beschikbaar

Vitamine D, Wagyuvlees en gatenkaas

  • 22:53
  • Aflevering
  • 29 jul 2021, 23:25

Jimmy onderzoekt de rampzalige gevolgen van een gebrek aan vitamine D. Ondertussen gaat Matt naar Zwitserland om te vragen waarom er gaten in Zwitserse kaas zitten.

  • Niet beschikbaar

Ve-tsin, paranoten en vlierbloesemsiroop

  • 22:18
  • Aflevering
  • 22 jul 2021, 23:50

Jimmy is in Thailand voor een antwoord op de vraag of de smaakversterker ve-tsin echt zo slecht is als de dreigende krantenkoppen doen vermoeden.

Deze aflevering is alleen beschikbaar op NPO Plus

Knettersnoep, champignons en boerenkool

  • 22:16
  • NPO Start
  • 15 jul 2021, 23:35

Jimmy vraagt zich af hoe knettersnoep kan knetteren in je mond. Kate onderzoekt in Ierland of met vitaminen verrijkte champignons een uitkomst zijn. Matt kijkt of rauwe boerenkool slecht voor je is.

Deze aflevering is alleen beschikbaar op NPO Plus

Gerookte haring, augurken en rijstwafels

  • 22:15
  • NPO Start
  • 8 jul 2021, 23:25

Jimmy Doherty, Kate Quilton en Matt Tebbutt reizen de hele wereld over op zoek naar de bijzondere, intrigerende en verrassende geheimen achter ons eten.

  • Niet beschikbaar

Special 2: China

  • 45:36
  • Aflevering
  • 27 mei 2021, 22:35

Het team onderzoekt hoe deze culinaire supermacht zijn 1,4 miljard mensen voedt en welke gevolgen dat heeft voor wat wij op ons bord krijgen.