• Sites

Food CIA

  • Niet beschikbaar

Special 2: China

  • 45:36
  • Aflevering
  • 27 mei 2021, 22:35

Het team onderzoekt hoe deze culinaire supermacht zijn 1,4 miljard mensen voedt en welke gevolgen dat heeft voor wat wij op ons bord krijgen.

  • Niet beschikbaar

Special 1: Prijzen

  • 46:16
  • Aflevering
  • 20 mei 2021, 22:35

O.a.: In deze extra lange aflevering onderzoekt het Food CIA-team waarom de prijzen van sommige supermarktartikelen de laatste jaren astronomisch zijn gestegen.

  • Niet beschikbaar

Special: Zomerdieet

  • 56:00
  • Aflevering
  • 15 apr 2021, 16:14

Food CIA vliegt de wereld rond op zoek naar de beste tips en trucs om met een goed gevoel aan je zomervakantie te beginnen.

  • Bekijk op NPO Start

Koffie & alcohol, komboecha en runderlappen

  • 22:17
  • NPO Start
  • 5 nov 2020, 23:20

Jimmy Doherty, Kate Quilton en Matt Tebbutt reizen de hele wereld over op zoek naar de bijzondere, intrigerende en verrassende geheimen achter ons eten.

  • Bekijk op NPO Start

Suikerbelasting, boterhammen en kip

  • 22:18
  • NPO Start
  • 29 okt 2020, 23:20

Jimmy Doherty, Kate Quilton en Matt Tebbutt reizen de hele wereld over op zoek naar de bijzondere, intrigerende en verrassende geheimen achter ons eten.

  • Niet beschikbaar

Gelatine, tonijn en ijsklontjes

  • 22:13
  • Aflevering
  • 9 jan 2020, 22:40

Op instructies voor gelatinepoeder wordt afgeraden gelatine te maken met papaja. Waarom bevat sommige vis kwik en andere niet? Waarom zijn ijsklontjes uit eigen vriezer troebel en in de winkel niet?

  • Niet beschikbaar

Rauwe eieren, regenboogham en pareloesters

  • 21:54
  • Aflevering
  • 12 dec 2019, 22:40

Matt vraagt zich af waarom je in oesters nooit een parel vindt. Kate ziet vaak een veelkleurige glans op de ham in haar koelkast. En Jimmy ontdekt meer over de grote salmonellacrisis.

  • Niet beschikbaar

Gin, macadamianoten en dubbeldippen

  • 22:09
  • Aflevering
  • 7 okt 2019, 23:40

Jimmy Doherty, Kate Quilton en Matt Tebbutt reizen de hele wereld over op zoek naar de bijzondere, intrigerende en verrassende geheimen achter ons eten.