- Alles
- Alles
- Afleveringen
- Extras

Koffie & alcohol, komboecha en runderlappen
Jimmy Doherty, Kate Quilton en Matt Tebbutt reizen de hele wereld over op zoek naar de bijzondere, intrigerende en verrassende geheimen achter ons eten.

Suikerbelasting, boterhammen en kip
Jimmy Doherty, Kate Quilton en Matt Tebbutt reizen de hele wereld over op zoek naar de bijzondere, intrigerende en verrassende geheimen achter ons eten.

Gelatine, tonijn en ijsklontjes
Op instructies voor gelatinepoeder wordt afgeraden gelatine te maken met papaja. Waarom bevat sommige vis kwik en andere niet? Waarom zijn ijsklontjes uit eigen vriezer troebel en in de winkel niet?

Rauwe eieren, regenboogham en pareloesters
Matt vraagt zich af waarom je in oesters nooit een parel vindt. Kate ziet vaak een veelkleurige glans op de ham in haar koelkast. En Jimmy ontdekt meer over de grote salmonellacrisis.

Gin, macadamianoten en dubbeldippen
Jimmy Doherty, Kate Quilton en Matt Tebbutt reizen de hele wereld over op zoek naar de bijzondere, intrigerende en verrassende geheimen achter ons eten.

Special: Zomerdieet
Jimmy Doherty ontdekt de waarheid over crashdiëten, Kate Quilton verdiept zich in de miljoenenhandel in collageendrankjes en Matt Tebbutt reist af naar Valencia om te proeven van tijgernootjesmelk.

Special 2: China
Het team onderzoekt hoe culinaire supermacht China zijn 1,4 miljard mensen voedt en welke gevolgen dat heeft voor wat wij op bord krijgen.