Rauwe eieren, regenboogham en pareloesters
Matt vraagt zich af waarom je in oesters nooit een parel vindt. Kate ziet vaak een veelkleurige glans op de ham in haar koelkast. En Jimmy ontdekt meer over de grote salmonellacrisis.
- Alles
- Alles
- Afleveringen
- Extras

Oploskoffie, wodka en Wensleydale-kaas
Jimmy Doherty, Kate Quilton en Matt Tebbutt reizen de hele wereld over op zoek naar de bijzondere, intrigerende en verrassende geheimen achter ons eten.

Pistachenoten, prosecco en pap
In Californië vraagt Kate waarom er veel dichte pistachenoten in een zak zitten. In Italië proeft Matt prosecco van de tap. Jimmy kijkt in Ierland of traditionele havervlokken beter zijn dan snelkook.

Food CIA Special: Zomerdieet
Crashdiëten, collageendrankjes, tijgernootjesmelk en Helen Lawal onderzoekt of dieetpillen uitkomst bieden.

Vitamine D, Wagyuvlees en gatenkaas
Jimmy onderzoekt de rampzalige gevolgen van een gebrek aan vitamine D. Ondertussen gaat Matt naar Zwitserland om te vragen waarom er gaten in Zwitserse kaas zitten.

Ve-tsin, paranoten en vlierbloesemsiroop
Jimmy is in Thailand voor een antwoord op de vraag of de smaakversterker ve-tsin echt zo slecht is als de dreigende krantenkoppen doen vermoeden.

Knettersnoep, champignons en boerenkool
Jimmy vraagt zich af hoe knettersnoep kan knetteren in je mond. Kate onderzoekt in Ierland of met vitaminen verrijkte champignons een uitkomst zijn. Matt kijkt of rauwe boerenkool slecht voor je is.

Gerookte haring, augurken en rijstwafels
Jimmy Doherty, Kate Quilton en Matt Tebbutt reizen de hele wereld over op zoek naar de bijzondere, intrigerende en verrassende geheimen achter ons eten.