• Sites

Food CIA

Ve-tsin, paranoten en vlierbloesemsiroop

Jimmy is in Thailand voor een antwoord op de vraag of de smaakversterker ve-tsin echt zo slecht is als de dreigende krantenkoppen doen vermoeden. Hij komt achter de verrassende oorsprong ervan.

Pepers, recycling en yoghurt

  • 22:34
  • Aflevering
  • 31 jan 2023, 15:05

Jimmy Doherty, Kate Quilton en Matt Tebbutt reizen de hele wereld over op zoek naar de bijzondere, intrigerende en verrassende geheimen achter ons eten.

Chocola, rustgevende thee en Edammer kaas

  • 22:47
  • Aflevering
  • 30 jan 2023, 15:05

Jimmy Doherty, Kate Quilton en Matt Tebbutt reizen de hele wereld over op zoek naar de bijzondere, intrigerende en verrassende geheimen achter ons eten.

Vanille-ijs, koffiecapsules en geschrapte worteltjes

  • 22:38
  • Aflevering
  • 27 jan 2023, 15:00

Jimmy Doherty, Kate Quilton en Matt Tebbutt reizen de hele wereld over op zoek naar de bijzondere, intrigerende en verrassende geheimen achter ons eten.

Bier, blauwe bessen en de vorm van ons eten

  • 22:45
  • Aflevering
  • 26 jan 2023, 14:58

Jimmy Doherty, Kate Quilton en Matt Tebbutt reizen de hele wereld over op zoek naar de bijzondere, intrigerende en verrassende geheimen achter ons eten.

Shredded wheat, appelsap en reuzel

  • 22:39
  • Aflevering
  • 25 jan 2023, 15:05

Jimmy Doherty, Kate Quilton en Matt Tebbutt reizen de hele wereld over op zoek naar de bijzondere, intrigerende en verrassende geheimen achter ons eten.

  • Niet beschikbaar

Crumpets, babyvoeding en mascarpone

  • 22:39
  • Aflevering
  • 24 jan 2023, 15:05

Jimmy Doherty, Kate Quilton en Matt Tebbutt reizen de hele wereld over op zoek naar de bijzondere, intrigerende en verrassende geheimen achter ons eten.

  • Niet beschikbaar

Chunks in je ijsje, olijfolie en bloody mary's

  • 22:42
  • Aflevering
  • 23 jan 2023, 15:00

Jimmy vliegt naar Amerika om uit te zoeken hoe die grote brokken koek of chocola in Amerikaans ijs zo stevig blijven. Matt komt te weten waarom er in vliegtuigen zo vaak bloody mary's worden besteld.

  • Niet beschikbaar

Whisky, halloumi en suikermais

  • 23:11
  • Aflevering
  • 20 jan 2023, 14:55

Jimmy hoort in Schotland hoe whisky aan zijn rokerige smaak komt. Matt onderzoekt in Cyprus waarom halloumi niet smelt en Kate ziet in Frankrijk hoe ze in de fabriek de maiskorrels van de kolf krijgen