Ve-tsin, paranoten en vlierbloesemsiroop
Jimmy is in Thailand voor een antwoord op de vraag of de smaakversterker ve-tsin echt zo slecht is als de dreigende krantenkoppen doen vermoeden. Hij komt achter de verrassende oorsprong ervan.
- Alles
- Alles
- Afleveringen
- Extras

Pepers, recycling en yoghurt
Jimmy Doherty, Kate Quilton en Matt Tebbutt reizen de hele wereld over op zoek naar de bijzondere, intrigerende en verrassende geheimen achter ons eten.

Chocola, rustgevende thee en Edammer kaas
Jimmy Doherty, Kate Quilton en Matt Tebbutt reizen de hele wereld over op zoek naar de bijzondere, intrigerende en verrassende geheimen achter ons eten.

Vanille-ijs, koffiecapsules en geschrapte worteltjes
Jimmy Doherty, Kate Quilton en Matt Tebbutt reizen de hele wereld over op zoek naar de bijzondere, intrigerende en verrassende geheimen achter ons eten.

Bier, blauwe bessen en de vorm van ons eten
Jimmy Doherty, Kate Quilton en Matt Tebbutt reizen de hele wereld over op zoek naar de bijzondere, intrigerende en verrassende geheimen achter ons eten.

Shredded wheat, appelsap en reuzel
Jimmy Doherty, Kate Quilton en Matt Tebbutt reizen de hele wereld over op zoek naar de bijzondere, intrigerende en verrassende geheimen achter ons eten.

Crumpets, babyvoeding en mascarpone
Jimmy Doherty, Kate Quilton en Matt Tebbutt reizen de hele wereld over op zoek naar de bijzondere, intrigerende en verrassende geheimen achter ons eten.

Chunks in je ijsje, olijfolie en bloody mary's
Jimmy vliegt naar Amerika om uit te zoeken hoe die grote brokken koek of chocola in Amerikaans ijs zo stevig blijven. Matt komt te weten waarom er in vliegtuigen zo vaak bloody mary's worden besteld.