Vitamine D, Wagyuvlees en gatenkaas Food CIA
Vitamine D, Wagyuvlees en gatenkaas
Jimmy onderzoekt de gevolgen van een gebrek aan vitamine D en Matt gaat naar Zwitserland om te vragen waarom er gaten in Zwitserse kaas zitten.
- Alles
- Alles
- Afleveringen
- Extras

Chocola, rustgevende thee en Edammer kaas
Jimmy Doherty, Kate Quilton en Matt Tebbutt reizen de hele wereld over op zoek naar de bijzondere, intrigerende en verrassende geheimen achter ons eten.

Vanille-ijs, koffiecapsules en geschrapte worteltjes
Jimmy Doherty, Kate Quilton en Matt Tebbutt reizen de hele wereld over op zoek naar de bijzondere, intrigerende en verrassende geheimen achter ons eten.

Bier, blauwe bessen en de vorm van ons eten
Jimmy Doherty, Kate Quilton en Matt Tebbutt reizen de hele wereld over op zoek naar de bijzondere, intrigerende en verrassende geheimen achter ons eten.

Shredded wheat, appelsap en reuzel
Jimmy Doherty, Kate Quilton en Matt Tebbutt reizen de hele wereld over op zoek naar de bijzondere, intrigerende en verrassende geheimen achter ons eten.

Crumpets, babyvoeding en mascarpone
Jimmy Doherty, Kate Quilton en Matt Tebbutt reizen de hele wereld over op zoek naar de bijzondere, intrigerende en verrassende geheimen achter ons eten.

Chunks in je ijsje, olijfolie en bloody mary's
Jimmy vliegt naar Amerika om uit te zoeken hoe die grote brokken koek of chocola in Amerikaans ijs zo stevig blijven. Matt komt te weten waarom er in vliegtuigen zo vaak bloody mary's worden besteld.

Whisky, halloumi en suikermais
Jimmy hoort in Schotland hoe whisky aan zijn rokerige smaak komt. Matt onderzoekt in Cyprus waarom halloumi niet smelt en Kate ziet in Frankrijk hoe ze in de fabriek de maiskorrels van de kolf krijgen