Dit heb je gemist! " First Dates afl. 2

Bij aflevering Aflevering 1

Een restaurant bómvol ontroerende, hilarische en mierzoete dates. Dat is First Dates. En vanaf de eerste date zitten we er weer vól fan in!

Het First Dates restaurant is weer geopend! En dat betekent dat we elke dinsdag weer ons mierzoete liefdesshot krijgen. Jongens, wat is dit fíjne televisie.

Die eerste ontmoeting
Elke aflevering is weer een feestje. Hoe zal die eerste ontmoeting gaan? Is het meteen raak? Of hebben we vreselijk naast Cupido's pot gepiest? Niets is zo verraderlijk als de liefde. En een goed begin is het halve werk. De beste ontmoeting was deze week zónder twijfel die van Bart en Angelica... 


Dan wordt iétwat ongemakkelijk
De 39-jarige Twan is erg onzeker, maar mán wat kan deze jongen dansen. Oké, hij heeft inderdaad de award voor het meest awkward momentje van deze aflevering. Maar zodra hij zijn date de dansvloer op trekt maakt ie het in één klap goed. "Eenmaal in zijn armen dacht ik 'oh... dat vind ik toch wel héél leuk!'"


Op zoek naar een klik
Belangrijk tijdens zo'n eerste date is die cruciale klik. Bij Piet (82) en Gezina (77) lijkt ie in de pocket. Beiden weduwe, voorzichtig open voor nieuwe liefde, en Piet lijkt op Gezina's man! "Hij had wel iets van mijn man weg ja, hetzelfde type."


Van dik jongetje naar model
Jaïr let erg op z'n eten. Sterker nog, hij eet bijna alleen maar groente. Vreemd? Kan je denken. Tot hij vertelt over die keer dat hij als dik jongetje bleef steken tussen twee dranghekken in Disneyland...


Benieuwd hoe deze dates aflopen? Snappen we. Helemaal bovenin vind je de hele aflevering!


First Dates, dinsdag 20:25 bij BNNVARA op NPO 3!