First Dates Hotel komt naar Nederland!

Bij serie First Dates

First Dates is niet meer weg te denken van de beeldbuis. Wie kijkt er niet elke werkdag naar dappere vrijgezellen die een gooi naar de liefde doen?

In First Dates mogen we al een paar jaar meekijken met de eerst dates van stoere singles, maar kunnen de vrijgezelle de liefde nóg meer laten opbloeien als ze langer de tijd hebben om elkaar te leren kennen? We gaan het zien in First Dates Hotel NL. De singles gaan op blind date en leren elkaar in en rond het hotel beter kennen. Slaat de vonk over? Dan gaan de gasten de volgende dag op een tweede date.

Is de knappe barman Victor er ook bij?

Oude vertrouwden barman Victor, maître Sergio en serveersters Kelly en Fleur zorgen er in het First Dates Hotel weer voor dat de singles zich op hun gemak voelen en dat hen niets te kort komt. Daarnaast zorgen nieuwkomers receptionist Ricardo en bell boy Tobias dat alles goed verloopt, zodat de gasten zich zorgeloos op elkaar kunnen storten. Hoe snel slaan de vlinders toe in deze nieuwe, sprookjesachtige setting? En geven de singles de liefde een kans door voor een tweede date te kiezen?

firstdateshotel


First Dates Hotel, vanaf zondag 10 februari, iedere zondag om 20.55 uur bij BNNVARA op NPO 3.