First Dates: Dit heb je gemist!

Bij aflevering Aflevering 2

Het First Dates Restaurant opent voor de tweede keer haar deuren. Dit zijn de vier beste fragmenten van aflevering 2!

De ogen van de barman
Vorige week ging het op Twitter al los. Over de dates, maar vooral ook over de ogen van… Victor de barman! Nu bleven ze ook niet onopgemerkt. En deze keer vielen ze ook op bij vrijgezel Fleur in ons restaurant. Waar ze na haar date met Ramon het niet kon laten om daar nog éven een opmerking over te maken…


Dennis en zijn konijn Lily
Estée is gek op dieren. “Die zeiken tenminste niet”. Dat klinkt voor haar date Dennis als muziek in de oren. Hij heeft namelijk een schijtjaloers konijn - genaamd Lily - in zijn man cave wonen. Die óveral mee naartoe gaat. Zélfs in printvorm naar ons First Dates restaurant. Dat las je goed ja.


Frans zoekt een reismaatje
Frans is gék op avontuur. En gaat er graag op uit. Maar de meeste aanbiedingen zijn er voor duo’s. Dus zoekt Frans een leukerd met wie hij op reis kan. Noem het praktisch. Noem het eerlijk. Wij zijn in ieder geval fan!De man betaalt de rekening. Áltijd.
Terug naar Dennis en Estée, maar nu op het ‘wie betaalt’ momentje. Blijft een ding. Wat Estée terecht opmerkt: “Vrouwen en mannen, gelijke rechten, maar vervolgens willen ze wel dat de man alles betaalt.” Beiden twijfelen geen moment. “Ik betaal altijd op de eerste date.” Ja, en nú dan?


First Dates Nederland is elke dinsdag om 20.25 te zien op NPO 3!