40:25
Gezien
10
07-05
serie

Filemon is terug en slaat door

Met bloed, zweet en nul kickbokservaring duikt Filemon Wesselink de ring in. En zoekt hij zijn innerlijke krachtpatser.

Eindigt hij als levende boksbal? Of wint hij met twee vingers in zijn bloedneus? Je ziet het in Filemon Slaat Door!

Filemon wordt kickbokser!

Hoe groter hoe beter. Dat geldt niet alleen voor zijn biceps, maar ook voor de uitdagingen die onze stoere kippenborst aangaat. Kweekte hij in Filemon Staat Strak een goddelijk fitnesslijf. Duikt hij nu in de wereld van het kickboksen. En die wereld is knettertje hard. 

Van strak staan tot hard gaan

De sportschool ziet Filemon inmiddels vaker dan zijn warme bedje. Met maar één doel. Om te overleven tijdens één van de grootste kickboksgala’s in Nederland: Glorious Heroes. En niemand minder dan presentator én kickboksliefhebber Ajouad El Miloudi wordt zijn tegenstander! 

Gebeukt door een 13-jarig meisje

Eerst trainen, dan geloven. De eerste training belooft wat. Filemon wordt gelijk in elkaar gebeukt door een 13-jarig meisje. Alles doet pijn. Vooral zijn ego. Maar als hij wil winnen van Ajouad, moet hij doorzetten. Gooit hij die handdoek in de ring? Of dept hij er strakt vol trots zijn zweet mee af?

Kotsen, janken en terugvechten

Van zijn eerste bloedneus tot de ultieme stare down. Filemon zal kotsen, janken en keihard terugvechten. Maar één ding staat vast. Hij verlaat de ring als waardig kickbokser. Hopelijk met al zijn tanden in zijn mond.


Filemon Slaat Door kijk je elke zondag om 22:00 uur bij BNN op NPO3!