Familiedrama, poppenmoeder en kindsoldaat| JZHMZ

Bij aflevering Getraumatiseerd

Deze week ontmoet Geraldine Shanti, die zag hoe haar ex haar zoontje en zichzelf vermoordde. Ook ontmoet ze ex-kindsoldaat Djior, en Talleke die sinds het verlies van haar zoontjes voor een pop zorgt.

'Onmenselijk’
De relatie van Shanti begon als een sprookje maar sloeg in één klap om naar een gitzwarte nachtmerrie. Haar ex Thomas draagt haar op handen. Ze zijn dolverliefd en krijgen een zoontje. Maar Thomas wordt steeds agressiever. Uiteindelijk gaat het niet meer en vertrekt Shanti. Maar dan gebeurt er iets verschrikkelijks.

Terug naar het huis
Samen gaat Ger gaat Shanti terug naar het huis waar het allemaal is gebeurd. Ondanks dat ze op de plek is waar haar alles is ontnomen, kan ze haar gevoel uitzetten. Ze praat erover, maar kiest ervoor haar gevoel niet toe laten. 

Kindsoldaat Djior
De 9-jarige Djior ligt verstopt onder het bed als zijn ouders en broertje voor zijn ogen worden vermoord door de rebellen. Zelf wordt hij gedwongen om aan te sluiten bij datzelfde rebellenleger. Na zes jaar weet hij eindelijk te ontsnappen. Nu is hij in Nederland. Maar zijn nachtmerries achtervolgen hem.

Talleke is poppenmoeder
Verkracht worden, zwanger raken, een kind verliezen en na meerdere voltooide zwangerschappen nog steeds geen moeder kunnen zijn. Dit overkomt Talleke, maar nu heeft zij een manier gevonden om al haar liefde kwijt te kunnen. Ze heeft een reborn. Een pop die lijkt op haar overleden zoontje.

Meer weten van Shanti? Klik hier.

Meer weten van Djior? Klik hier.

Meer weten van Talleke? Klik hier.

Volgende week duikt Geraldine in de wereld van seks en macht. Zo ontdekt ze Ponyplay, spreekt ze een sensualiste en iemand die vanuit de transportwereld overstapte naar de pornowereld. 


Meer Je Zal Het Maar Zijn!