Fake, het regiedebuut van Thomas Acda

Beauty and the beast en de Marokkaanse mozaïek

Zondag 8 mei zendt AVROTROS de Nederlandse misdaadkomedie Fake uit. Maya houdt van foute mannen en dat blijkt elke keer weer. Zo reist ze na haar studie Kunstgeschiedenis en archeologie, met haar laatste verovering David door Zuid-Amerika. Hier ontsnapt ze ternauwernood aan een arrestatie, vanwege een paar kilo cocaïne in haar tas.

Terug in Nederland
In Nederland start ze een B&B en ontmoet de volgende foute man. Wat in eerste instantie een rijke sjeik lijkt, blijkt later een doodordinaire dief te zijn. Aziz wil een eeuwenoud Marokkaans mozaïek stelen op de Internatinal Art Fair en hierbij komt Maya's kunstkennis goed van pas.  

Luisterboek
Luisterboeken gaan tegenwoordig als warme broodjes over de (digitale) toonbank. Ideaal voor onderweg, want je kunt je ogen op de weg houden én het neemt lang niet zoveel data in gebruik als een volledige film. Om die reden is ook van Fake is een luisterversie gemaakt:

Nieuwe Nederlandse films op NPO 3
Op zondag 24 april start NPO3 met het uitzenden van zes nieuwe Nederlandse films. Elke zondag kun je vanuit je luie stoel genieten van een nieuwe première!
We starten met de film Hope, Monic Hendrickx speelt hierin een econome die met een missie afreist naar New York. En week later staat de film Op de dijk alweer voor je klaar! Gevolgd door Fake, De Grote ZwaenKamp Holland en Moos. Pak de popcorn er maar bij! 


Fake, zondag 8 mei, 20.25 op NPO3

Al deze films zijn voorzien van audiodescriptie waardoor ze ook toegankelijk zijn voor blinden en slechtzienden. Earcatch vertelt wat je niet ziet. http://earcatch.nl/aanbod/