Exclusief!! De eerste aflevering van Draadstaal nu al online te zien

Bij serie Draadstaal

Wat een primeur! Jij kunt nu alvast superexclusief de eerste aflevering van Draadstaal kijken. Klik die playbutton zo snel als je kunt!

Na een afwezigheid van drie jaar kunnen we ein-de-lijk weer genieten van Fred en Ria, Sayid, het boerenstel, Leon en Jopie van de Snackbar en alle andere bekende types die hun licht laten schijnen op de actualiteit. Door hun ogen zien we de wereld van vandaag weer even ietsje simpeler en verfrissender. In zes gloednieuwe afleveringen introduceren Dennis van de Ven en Jeroen van Koningsbrugge ook nieuwe typetjes en duiken er plotseling bekende mensen op die een belangrijke rol speelden in het nieuws van die week.

Eiiiiigenlijk is Draadstaal pas vanaf zondag 22 oktober te zien op de televee, maar als ekte ekte fan kun jij alvast aflevering 1 kijken vóórdat de rest van Nederland 'm ziet. En wel hier! gewoon op NPO3.nl. Supermega-exclusief. Een uitzonderlijke primeur, zoals we zelden gezien hebben. Klik in de player, en play die aflevering! Klik dan. Gewoon even doen. Waarom lees je dit eigenlijk nog? Je had in de tussentijd al lang op play kunnen klikken!


Draadstaal is vanaf zondag 22 oktober elke week te zien om 21.20, natuurlijk bij NPO 3!