67:30
Gezien
2
27-07

EuroPride op NPO 3

’Join our freedom, feel free to join us!’

Van zaterdag 23 juli tot en met zondag 7 augustus weken lang kleurt Amsterdam roze vanwege de EuroPride. Met ruim 200 activiteiten, bijeenkomsten, congressen en debatten is het twee weken lang een regenboog aan feesten in onze hoofdstad. En met het thema ’Join our freedom, feel free to join us!’ sluiten ook wij daar graag bij aan!

EuroPride Concert op de Dam
Vanavond kun je genieten van het Concert op de Dam, dat afgelopen zondag is gegeven. Met op het podium: Conchita Wurst, Trijntje Oosterhuis, Anita Meijer, Berget Lewis, Willeke Alberti, Candy Dulfer en vele, vele anderen. Dus dat je je ook thuis op de bank zult vermaken lijkt me duidelijk.

Canal Parade
Maar ook tijdens de Canal Parade zijn we er dit jaar weer bij. 6 augustus kun je op NPO3.nl de hele dag live meekijken met de botenparade op de Amsterdamse grachten en 's avonds toppen we dat feest nog even af met een ruime samenvatting van de dag. Maar daarover hoor je tegen die tijd nog veel meer.

Frank duikt vol in de Gay Pride
En als je dan toch je seksuele vrijheid vieren gaat, kom dan ook even gezellig langs bij Frank van der Lende op het Rembrandtplein. Hij presenteert daar live de Androgyn Top 10 op 3FM en gaat daarna nog even door tot in de late, donkere uurtjes.

Foto: Jeroen Ploeger


Amsterdam Gay Pride, op 6 augustus via een live stream te volgen op NPO3.nl
Voor meer Gay op TV is er deze overzichtspagina op NPO.nl