Seizoenen

Guatemala

Guatemala

Terwijl toeristen de vulkanen in Guatemala beklimmen, zijn verderop graafmachines nog bezig met de gevolgen van een verschrikkelijke uitbarsting. Een dorp met 3.000 inwoners is totaal weggevaagd.

Bethlehem

Bethlehem

Banksy heeft in Bethlehem tegenover de Israëlische bezettingsmuur een hotel geopend, waar je kunt leren protesteren met graffiti. Het Arabisch-Israëlisch conflict wordt zo ook zichtbaar op Instagram.

Curaçao

Curaçao

Op de stranden van Curaçao waar overdag toeristen liggen, komen in de nacht bootjes aan met vluchtelingen. Ersin Kiris gaat op zoek naar het verhaal achter de komst van die vluchtelingen.

Colombia

Colombia

Medellín en Pablo Escobar zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Maar nu de stad rijker en veiliger is dan voorheen, hebben westerse toeristen de stad ontdekt en wil Medellín van die associatie af.

Tunesië

Tunesië

Ersin boekt een kamer in het strandhotel waar een terrorist zomer 2015 een bloedbad aanrichtte. Het gebouw heeft een likje verf gekregen en er zijn weer veel toeristen. Ersin spreekt de medewerkers.

Acapulco

Acapulco

Acapulco, ooit de favoriete badplaats van supersterren, is een beruchte stad. Sinds 2007 heerst er chaos door een drugsoorlog. Maar de toeristen van de cruiseschepen worden vriendelijk toegelachen.