50:49
Gezien
14
13-08
muziek

Een terugblik op Solar Weekend

Zaterdag 13 augustus: de reportage van Solar Weekend Festival op NPO3!

Solar barst uit zijn voegen van de gekkigheid. Een Tinderdagverblijf, popcornbadjes en kano's afschieten...Als het ergens kan, dan kan het op Solar. Niet voor niets is hun slogan: 'built on creativity' en dat merk je overal op het festivalterrein. Zoals vlak voor de camping, waar het watergevecht van het jaar plaatsvond.

Zaterdag 13 augustus op NPO 3
En natuurlijk waren ook wij van NPO 3 er dit jaar weer bij. Zaterdag 13 augustus zie je daar het resultaat van op je beeldscherm voorbij komen. Dit jaar traden onder meer De Jeugd van Tegenwoordig, Ronnie Flex & Mr. Polska, Scooter (jazeker!), Fresku, Memphis Maniacs en dj's Fedde Le Grand en Joris Voorn op.

Check ook de andere festivals waar NPO 3 aanwezig is

3FM Festival Challenges
Om de creativiteit van het festival te testen zijn er voor 3FM DJs Saskia Weerstand en Joram Kaat uitdagende challenges bedacht. En ondanks dat deze nog een tandje lastiger lijken dan alle voorgaande festival challenges, bewijst Solar ook hier zijn klasse.


NPO Festivaldagboek
Deze zomer zendt de NPO uit vanaf verschillende festivals en evenementen. Zo mis je als thuisblijver dus helemaal niets. Ga je nou wel de festivals af, download dan ons Festivaldagboek. Met deze app ontdek en verzamel je het beste van jouw festivalzomer.

Festivaldagboek? Wat is dat?
Wat hebben 3FM DJs Sander, Saskia en Joram met het Festivaldagboek gedaan?

Download die hap! Ehm...app!


BNN presents: Solar: zaterdag 13 augustus om 22:45u bij BNN op NPO 3