Een gouden week

Zit er nog meer goud in dit weekend? We kijken terug op Lowlands en vooruit naar de nieuwe programma's op NPO 3.

Het is een vruchtbare sportweek gebleken, met als hoogtepunt het goud op de 200 meter sprint tijdens het WK atletiek; iedereen weet nu wie Dafne Schippers is. Maar laten we niet vergeten dat naast de hockeyheren nu ook de hockeydames zich hebben weten te plaatsen voor de EK-finale. De heren spelen zaerdag, de dames zondag.

Maar, genoeg gesport voor nu. Het wordt tijd voor muziek en humor. Vandaag begint het tweedaagse Mysteryland waarvan je vandaag en morgen de hoogtepunten ziet, eveneens als een terugblik op Lowlands vorige week met de enige echte Tim den Besten. En nu we het toch over Tim hebben, heb je zijn nieuwe sociale experiment Super Stream Me al gezien? Je kunt zijn leven, en het leven van Nicolaas 18 dagen lang, 24/7 per dag volgen. Toiletbezoekjes incluis.

Streetlab is terug!
Maandag zie je de heren van Streetlab in een nieuwe reeks afleveringen. Hierin onderzoeken ze bijvoorbeeld of ze vrouwen kunnen versieren met enkel en alleen de taal van de liefde:

The Freestyle Games
Toch nog een beetje meer sport. Helemaal vers van de pers zijn The Freestyle Games, onderdeel van de nieuwe avonden op NPO 3. Kijk hier de eerste aflevering alvast vooruit:

 

Film: All Stars - 20.50 uur
Hij blijft goed, leuk en onroerend. Zeven vrienden (Bram, Mark, Johnny, Peter, Paul, Willem en Hero) spelen al vanaf jongs af aan ieder weekend een potje voetbal bij hun club Swift Boys. Winnen doen ze bijna nooit, maar daar gaat het hen ook niet om.