Ed Sheeran in College Tour

Je kunt niet om Ed Sheeran heen: hij is een wereldwijde superster. In College Tour vertelt hij over de reis die hij tot nu toe aflegde.

De wereldster is erg openhartig in het interview met onze eigen Twan Huys. Zo vertelt hij dat toen hij nog een kleine Ed Sheeran was, hij werd gepest vanwege zijn rode haar en zijn niet al te flitsende bril. Hij zegt dat hij nu hij populair is hij liever over veel onderwerp zwijgt, omdat mensen het vaak uit context halen. Ed lijkt het goed naar zijn zin te hebben in College Tour en neemt zelfs vijf extra vragen van studenten.

Daarnaast zegt hij ook het een en ander over dat zijn thuisland het Verenigd Koninkrijk de Europese Unie verlaat. "Ik ben geboren als Europeaan en ik zal altijd een Europeaan blijven. Ik denk dat het slecht is verdeeld te raken." Check hier de hele uitzending van College Tour met Ed Sheeran:

Afgelopen week speelde Ed in het Ziggo Dome in Amsterdam. Hij speelde de zaal he-le-maal plat, en wist 3FM-redacteur Ellen zelfs zover te krijgen een ode aan hem te schrijven.
Denk jij nu: wel potverdorie ik MOET nu wat Ed Sheeran zien, anders word ik helemaal gek. In dat geval hebben de lieve mensen van NPO3.nl iets heel moois voor je klaarliggen. Check hier het opreden van Ed in het Londense Wembley-stadion.


College Tour is een NTR-programma op NPO 3