Drake kwam wéér niet

Bij fans van Drake heeft de Canadese rapper het best wel verneukt.

Just hold on we're going home. Dat is wat gold voor de fans van Drake gisteravond: voor de derde keer kwam hij niet opdagen in de Ziggo Dome. Dit keer was hij ziek, zo zegt zijn management. 

giphy-downsized-large

En daar waren zijn fans niet al te blij mee, zag 3FM-dj Angelique Houtveen, die ook in de zaal stond. "Sommige mensen om me heen waren op hem aan het schelden, een beetje van 'Fuck Drake! Hij heeft geen respect voor zijn fans!' Anderen baalden, maar lieten al weten dat ze dan maar woensdag gaan."

Wie er ook helemaal mee klaar is dat Drake weer niet kwam, is FunX Talent-winnaar Le Seton. Hij releaste meteen 's nachts nog een onöfficele single Drake's Schuld. 


Maar hoe voelt het om de menigte teleur te moeten stellen? Die zware taak had Kim Bloem gisteravond. "Ik heb geen bierdouche gekregen, dus het valt wel mee." Hoe het haar verging, lees je op NOS op 3. Ook belden zij met hun oude middelbare scholen om aan de conciërges te vragen hoe zij met Drake om zouden gaan.

Ondertussen verspreidde op internet het verhaal dat Drake backstage misselijk was geworden van de Nederlandse wiet. Maar volgens concertorganisator Mojo is dat nergens op gebaseerd, zo checkte 3voor12. "Als je terugleest zie je dat het wiet-verhaal bij een barmedewerker van de Ziggo Dome vandaan zou komen. Maar de artiest komt bij dit soort shows helemaal niet in contact met de medewerkers van de zaal."