09-07
muziek

Dit weekend North Sea Jazz, maar jij bent er niet bij?

Je kunt niet overal bij aanwezig zijn. Helaas. Maar! In het geval van NSJ hebben wij voor de thuisblijvers het beste alternatief geregeld:

Dit hele weekend is Ahoy weer tot de nok toe gevuld. Het North Sea Jazz Festival heeft niet alleen een zeer rijke geschiedenis, ook de toekomst ziet er zonnig uit, zo bewijzen de bezoekersaantallen keer op keer. Bij NPO Radio 2 zijn ze er achter hoe dat komt. Maar ook wij weten dondersgoed wat North Sea zo leuk maakt. Kijk maar mee:

Need we say more? Niet voor niets zijn wij ook dit jaar weer aanwezig in Ahoy. En het resultaat daarvan zie jij terug in de uitzendingen op zaterdag- en maandagavond. Wat je daar in kunt verwachten? Interviews met de grote namen, sfeerproeverij en heel. veel. muziek.

Kijk live mee met NPO Radio 2
Kun je nou niet wachten op de tv-uitzendingen op NPO 3, dan kun je natuurlijk ook gewoon live meegenieten dankzij NPO Radio 2. Op het festivalterrein ontvangen zij geregeld artiesten in de studio, hebben intieme mini-concerten voor de deur en serveren tussendoor ook nog de lekkerste muziek van het festival uit. Wat wil je nog meer?

Kijk mee op de live stream

De 10 tips van 3voor12
Onze collega's van 3voor12 gaven alvast 10 tips voor de North Sea Jazz Festivalganger. Maar jij kunt ze natuurlijk thuis ook gewoon beluisteren. Met een beetje mazzel staan ze binnenkort elders op een podium en sta jij met je lekkere bekkie vooraan te genieten. Pak je toch mee!


North Sea Jazz: zaterdag 9 juli om 22:20u op NPO 3
North Sea Jazz: maandag 11 juli om 22:30u op NPO 3