Bebe carousel medium 1497459421

Dit waren de EMA's 2016 in Rotterrrdam

STARTOWN Rotterdam was gisteren even het centrum van de muziekwereld.

Voor liefhebbers van sterren en hits was het fiesta fiesta gisteravond. MTV streek neer in Rotterdam voor de EMA's. En dat betekent een rode loper, optredens, sterren en prijzen.

Laten we even dicht bij huis beginnen. Martin Garrix gaat dit jaar echt through the roof en won (uiteraard) een award.

THE WINNERS

Hij was niet de enige natuurlijk, hier zijn alllleee winnaars.Optredens in stories

Voor de mensen die mobiel lezen: NOS Kort had een VIP-plek tijdens de show en maakte een heerlijke story van de avond. Check 'm op hun accountΒ als je geen tijd/zin hebt om alles terug te kijken.

Goedemiddag! Je hebt er de laatste dagen vast veel over voorbij zien komen: vanavond zijn de MTV EMA’s in Rotterdam. Dat is de grootste awardshow van Europa! Naast de vele prijzen die gaan vallen, zijn er ook optredens van onder andere Bruno Mars, The Weeknd, OneRepublic, Kings of Leon en Shawn Mendes. Heb je geen kaartje kunnen bemachtigen? Geen zorgen: wij zijn er vanavond bij! En we houden je van alles op de hoogte via onze Live Stories. We hebben een VIP-plek, dus hopelijk kunnen we de tofste dingen van dichtbij voor je vastleggen. Wil je iets specifieks zien? Stuur een DM en we gaan kijken of we dat voor elkaar kunnen krijgen!πŸ‘ŠπŸ» #cultuur #media #noskort #mtvema #muziek #show #rotterdam #mtvema2016

Een foto die is geplaatst door NOS Kort (@noskort) op

Voor de mensen die wel tijd over hebben...

Wil je nou wel alle optredens terugkijken? Gelukkig is 3FM er, want die hebben alle optredens op een rijtje gezet. Easy as that. Hoef je alleen maar HIER te klikken.