38:00
Gezien
26
27-12

Dit is Lulu

Klein warm mensje.

Het is zover...
Na weken vol met tips, testen en to do-lijstjes maken is het zover! Jan wordt Vader. Maar weet Jan al hoe hij zijn kleine gaat opvoeden? Streng of juist niet? En hoe vind je een balans tussen de gekke papa en de serieuze vader? 

Nóóit McDonald's?
En dan heb je ook nog zoiets als scharrelkinderen!? Dat zijn kinderen die een vrije en natuurlijke opvoeding krijgen. Zo natuurlijk, dat zelfs die gele M onbekend voor ze is. Ja, laat dat even op je inwerken. Verder slapen scharrelkinderen vaak bij hun ouders in bed en krijgen ze tot hun vijfde nog borstvoeding.

 

De Nederlandse opvoeding is slap
Zo, dat is duidelijke taal. En duidelijk, dat is Roué Verveer als vader zeker. En streng. Want dat moet je zijn tegen je kinderen. Al van kleins af aan. Want dan hoef je ze later niet meer te corrigeren. Ja, sergeant. 

Jan is een zacht ei
Ja, Jan heeft al veel gehoord hoe een bevalling gaat verlopen. Maar hoe kan je dit beter ervaren, dan er zelf bij te zijn? Nog niet bij zijn eigen vrouw, maar eerst nog voor spek en bonen. En wat blijkt? De man die er zeker niet om bekend staat om om woorden verlegen te zitten, is er stil van. Oké. Een beetje dan. "Ik ben een zacht ei." Maakt niet uit Jan. We houden van je.

Lulletje rozenwater
Of aanstichter van het kwaad. Zo ga jij je voelen, als je vriendin als een topatleet, jouw kind op de wereld zet. Maar zorg dat je er gewoon voor haar bent. Als een stille rots in de branding. Zonder gevoel in je vingers, dat dan weer wel.

R.E.S.P.E.C.T.
Dat ga je voelen voor je vriendin. Wanneer zij daar als een soort Transformer dingen laat gebeuren waarvan je niet anders kan denken dan: "HOEDAN!?" Op de vraag of de mannen dit ook aan zouden kunnen, zijn ze redelijk duidelijk. 

Poepgrage Lulu
Het duurde lang. Maar hier is ze dan. Jans kleine prinses. Zó ontzettend trots, dat het hem niet eens uitmaakt als ze over zijn hand heen schijt. Dat is pas liefde! 

Jan is nu papa, maar of hij ooit eindbaas papa zal worden? De tijd zal het leren ;)


Kijk de afleveringen van Jan wordt Vader hier terug!