Deelnemers Hunted 2019

Maak kennis met alle deelnemers van Hunted 2019!

Voortvluchtige: Bart en Tim


Bart en Tim zijn broers. Bart is vermogensbeheerder. Ondanks dat hij nog drie broers heeft, wil hij dit avontuur echt alleen met zijn jongste broer Tim aangaan. Tim werkt bij een bedrijf dat een maandelijkse box met gezondheidsproducten verstuurd. Beiden zijn heel sportief en competitief. Plan: Ze hebben al veel plannen gemaakt voor tijdens hun vlucht. Zoals de duinen in gaan en op die manier ver bij camera’s uit de buurt blijven. De contacten via het online klantenbestand van Tim worden mogelijk ingezet. Ze zijn fanatiek maar improviseren ook met gemak; als een plan volgens de Hunted-regels niet mogelijk is, passen ze die ‘gewoon’ aan.

Voortvluchtigen: Tizita en Betty


Tizita en Betty zijn tweeling en geboren in Ethiopië. De zussen werken beiden in de zorg en spelen in hetzelfde voetbalteam. De ene is fan van Ajax en de ander van PSV. Plan: Geen sporen achterlaten door steeds met onbekenden mee te gaan. Ook die mogen elkaar niet kennen. Kamperen houden ze niet zo van maar ze gaan alles doen om te winnen.

Voortvluchtigen: Anne en Juanitto


Anne is doktersassistent en Juanitto is acceptant bij een verzekeraar. Ze zijn al 14 jaar goede vrienden. Ze zijn elkaars tegenpolen, Anne weet minder goed haar hoofd koel te houden en heeft een hekel aan kamperen, werkt bedachtzaam en gestructureerd. Juanitto kan goed improviseren en is dan weer heel sociaal en goed in mensen enthousiasmeren. Allebei zijn ze avontuurlijk en fanatiek. Plan: Gebruik maken van alternatieve routes, misschien eigen rubberbootjes meenemen, veel liften. Juanitto wil de hunters wel een beetje uitdagen en juist het gevaar opzoeken door terug te keren naar plekken waar Hunters zijn geweest. Daar denkt Anne heel anders over.

Voortvluchtigen: Koen en Juul


Juul en Koen sinds een jaar samen, zij is juf op een basisschool, hij werkt bij de reclassering. Juul is erg sociaal, competitief en gaat, als ze ergens voor gaat, er helemaal voor. Plan: Juul is creatief en heeft veel ideeën. Koen is analytisch sterk en zorgt er dan vervolgens voor dat het juiste idee wordt gekozen. Koen kent veel mensen van het OM en veel OvJ’s en heeft hen om tips gevraagd.

Voortvluchtige: Geertjan en Lars


Vrienden Geertjan en Lars zijn zendpiraat. Tijdens hun vlucht zijn ze van plan om op deze manier met andere piraten contact te zoeken. Plan: Het piratenradionetwerk is over het hele land verspreid en zij kunnen gemakkelijk contact met hen opnemen. Zij kennen deze mensen vaak alleen onder hun schuilnaam. Op deze manier hopen zij een slaapplaats te regelen en te communiceren.

Voortvluchtigen: Leo en Robin


Leo en Robin zijn buurmannen met een groot leeftijdsverschil. De kinderen van Leo zitten bij de kinderen van Robin in de klas. Leo is gevangenisdirecteur en wil graag meemaken hoe het is om opgejaagd te voelen. Robin is pitchercoach van het Nederlands team. Plan: Ze willen niet zoals iedereen maar gewoon de bossen en de dorpen op gaan zoeken. Juist de anonimiteit van de steden maakt dat ze makkelijk opgaan in de massa. Leo heeft uit een eerdere relatie een zoon die in Amsterdam woont. Van zijn netwerk hopen ze gebruik te kunnen maken.

Voortvluchtigen: Vera


Vera staat altijd op met een glimlach. Muziek en gezelligheid gaat ze erg missen tijdens haar vlucht. Ze houdt enorm van kamperen, maar af en toe lekker douchen is wel zijn. Voordat ze op de vlucht slaat wil zij een cursus survival doen. Plan: Zowel in bewoond als in onbewoond gebied schuilen. Gebruik maken van haar (grote) netwerk. Nooit ergens langer dan een dag blijven. Bij de mensen waar ze logeert valse informatie achterlaten over waar ze naartoe gaat.

Hunted is vanaf maandag 7 oktober om 20:25 te zien bij AVROTROS op NPO 3.