De woensdag van 3LAB

Te gast zijn Tijl Beckhand, Emilio Guzman, Thijs van Domburg, Shelly Sterk en Roel Maalderink. Een nieuwe Rundfunk, Tr3nding en Minima.

Onder andere Tijl Beckhand is te gast in de Green Room. Zijn programma De Tiende van Tijl is een voortvloeisel van 3LAB (voorheen TV Lab) dus hij kan als geen ander uitleggen waarom een podium als 3LAB zo belangrijk is.

Rundfunk - 20:35 uur
Heb je de makers van Rundfunk, Yannick van de Velde en Tom van Kalmthout gisteren in de Green Room gezien? Kijk 3LAB terug en bereid je voor op weer een nieuwe, snoeiharde aflevering.

Tr3nding - 20:50 uur
Verslaggever Shelly Sterk gaat undercover in de wereld van internet-pedo’s. Hoever gaan de mannen als ze denken een 15-jarige tegenover zich te hebben? Verslaggever Roel Maalderink viert het beste feestje van de week en onderzoeker Peter Mooij legt uit hoe hij de wereld gaat veroveren met behulp van slootwater.

Minima - 21:30 uur
Maak kennis met Tjeerd (Thijs van Domburg) en Ewout (Emilio Guzman), bijna 30 jaar maar ze hebben nog geen dag gewerkt. Om hun uitkering te behouden, moet het duo zich elke week melden bij Dienst Werk en Inkomen, waar het nog wel eens uit de hand loopt.