De vrouwen van NPO 3

Van een stukje girlpower is NPO 3 niet vies. En terecht! Je ziet op NPO 3 de leukste vrouwen die je überhaupt al zappend tegen kunt komen.

Met gepaste trots durven wij te stellen dat we de leukste vrouwen van tv in huis hebben. Van Gwen tot Geraldine en van Marlijn tot aan Evi. Ook komend seizoen gaat dat natuurlijk niet veranderen. Nu alvast een blik op wat je binnenkort kan verwachten aan girlpower. 

Sophie in de kreukels
Iedereen staat strak, maar niemand gebruikt botox. Waarom heerst er zo'n taboe op het helpen van de natuur als het gaat om uiterlijk. Hoe kan je zo lang mogelijk jong blijven, of in ieder geval er jong uit blijven zien? Sophie duikt in een nieuwe reeks Sophie in de kreukels weer diep in de rimpels. De eerste reeks gemist, geen probleem, die kan je nog helemaal terugkijken

sophie in de kreukels header

Sophie in de kreukels is er weer vanaf dinsdag 13 september, 21.20 uur, NPO 3

Lieve S-S-Sanne
Wil je je grote liefde ten huwelijk vragen, gaat je beste vriend emigreren of wil je iemand bedanken voor zijn steun? Sanne Hans, beter bekend als Miss Montreal, komt je in haar nieuwe programma Lieve S-S-Sanne helpen en schrijft speciaal voor jullie een nummer. Uiteraard is Sanne niet te beroerd om het nummer vervolgens speciaal voor jullie te spelen!

Miss Montreal

Lieve S-S-Sanne, zie je vanaf woensdag 7 september, 21.25 uur, NPO 3

Lauren! 
Lauren Verster gaat op zoek naar nieuwe en voor haar onbekende werelden. Ze staat erom bekend niet vies te zijn van een uitdaging en dus gaat ze ook in het nieuwe seizoen met open vizier en zonder vooroordelen op stap. Lauren zoekt uit wat mensen drijft en hoever ze gaan. 

Lauren!, vanaf maandag 5 september, 21.55 NPO 3