• Sites

De smaak van Joël

Joël Broekaert neemt de kijkers mee in wereld van de kookprocessen. Hoe gaat gisten en rijpen er bijvoorbeeld aan toe en wat voor een invloed heeft dit op je eten? Joël bezoekt wetenschappers, chef...

Stollen

  • 39:15
  • Aflevering
  • 16 aug 2019, 21:15

We ontrafelen de geheimen achter alledaagse bereidingswijzen die lang niet zo vanzelfsprekend zijn als ze lijken. Deze week 'stollen'.

Gisten

  • 40:31
  • Aflevering
  • 9 aug 2019, 21:15

We ontrafelen de geheimen achter alledaagse bereidingswijzen die lang niet zo vanzelfsprekend zijn als ze lijken. Deze week 'gisten'.

Lucht

  • 38:49
  • Aflevering
  • 2 aug 2019, 21:15

We ontrafelen de geheimen achter alledaagse bereidingswijzen die lang niet zo vanzelfsprekend zijn als ze lijken. Deze week 'luchten'.

Rijpen

  • 40:27
  • Aflevering
  • 26 jul 2019, 21:15

We ontrafelen de geheimen achter alledaagse bereidingswijzen die lang niet zo vanzelfsprekend zijn als ze lijken. Deze week 'rijpen'.

Aromatiseren

  • 39:02
  • Aflevering
  • 19 jul 2019, 21:15

We ontrafelen de geheimen achter alledaagse bereidingswijzen die lang niet zo vanzelfsprekend zijn als ze lijken. Deze week 'aromatiseren'.

Garen

  • 39:49
  • Aflevering
  • 12 jul 2019, 21:05

Het kookproces garen staat centraal. We zien dat we ons eten garen om het te ontgiften, het beter verteerbaar te maken en bovenal om het lekkerder te maken.