• Sites

De smaak van Joël

Aromatiseren

  • 39:04
  • Aflevering
  • 14 okt 2021, 17:10

Aromatiseren staat centraal. Waarom aroma's zulke dominante smaakmakers zijn, ontdekken we in deze aflevering.

Garen

  • 39:51
  • Aflevering
  • 13 okt 2021, 17:10

Het kookproces garen staat centraal. We zien dat we ons eten garen om het te ontgiften, het beter verteerbaar te maken en bovenal om het lekkerder te maken.

Stollen

  • 39:15
  • Aflevering
  • 16 aug 2019, 21:15

We ontrafelen de geheimen achter alledaagse bereidingswijzen die lang niet zo vanzelfsprekend zijn als ze lijken. Deze week 'stollen'.

Gisten

  • 40:31
  • Aflevering
  • 9 aug 2019, 21:15

We ontrafelen de geheimen achter alledaagse bereidingswijzen die lang niet zo vanzelfsprekend zijn als ze lijken. Deze week 'gisten'.

Lucht

  • 38:49
  • Aflevering
  • 2 aug 2019, 21:15

We ontrafelen de geheimen achter alledaagse bereidingswijzen die lang niet zo vanzelfsprekend zijn als ze lijken. Deze week 'luchten'.

Rijpen

  • 40:27
  • Aflevering
  • 26 jul 2019, 21:15

We ontrafelen de geheimen achter alledaagse bereidingswijzen die lang niet zo vanzelfsprekend zijn als ze lijken. Deze week 'rijpen'.

  • Niet beschikbaar

Aromatiseren

  • 39:02
  • Aflevering
  • 19 jul 2019, 21:15

We ontrafelen de geheimen achter alledaagse bereidingswijzen die lang niet zo vanzelfsprekend zijn als ze lijken. Deze week 'aromatiseren'.

  • Niet beschikbaar

Garen

  • 39:49
  • Aflevering
  • 12 jul 2019, 21:05

Het kookproces garen staat centraal. We zien dat we ons eten garen om het te ontgiften, het beter verteerbaar te maken en bovenal om het lekkerder te maken.