De nieuwe zondag van NPO3

Lachen, spanning, reislust, eigenlijk zit alles wel in de nieuwe zondagavond van NPO3. Dit kun je de komende tijd verwachten:

Er is weinig lekkerder dan aan het einde van je weekend nog even op de bank te ploffen met de afstandbediening in de hand. Je kunt je handen leeg maken, want zappen is niet meer nodig met deze line-up aan programma's.

3 Op Reis
Je oude, vertrouwde reismaatje is er weer met een nieuw seizoen. Bestemmingen waarvan jij het bestaan niet af wist worden afgewisseld met herkenbare oorden op een verrassende manier benaderd. Ach, we hoeven je eigenlijk niet uit te leggen wat 3 Op Reis als jaren goed doet, toch?


Vlucht HS13
Het leven van de succesvolle Liv stort in elkaar als haar man Simon omkomt bij een vliegtuigongeluk. Dan ontstaan er twijfels: Simon is nooit ingecheckt. Waar is Simon en waarom laat hij niets horen?

Lees ook: Wie is wie in Vlucht HS13?
Lees ook: Chat met Kevin op Facebook

Zondag met Lubach
Arjen Lubach remixt in dertig minuten het nieuws van de afgelopen zeven dagen op satirische wijze, laat ondergesneeuwde verhalen smelten en maakt brekend nieuws weer heel.


Toren C (vanaf 11 september)
Satirisch programma. Aanstootgevende, valse en pijnlijke situaties op de werkvloer van bedrijvencomplex Toren C, vol hilarisch leedvermaak en plaatsvervangende schaamte.