De nieuwe maandag van NPO 3

Vanaf 31 augustus is de maandagavond nieuw. Je ziet de kakelverse The Freestyle Games en daarna kijk je moeiteloos door naar Streetlab.

In The Freestyle Games wordt er gezocht naar de beste freestyle sporter van Nederland. Van skateboarden tot BMX, ze wisselen elkaar allemaal af. Jan Versteegh en Geraldine Kemper zijn niet bang voor een potje freestylen en presenteren het programma. De talenten van The Freestyle Games worden gecoacht én beoordeeld door vier mentoren die zelf uitblinken op de verschillende freestyle-disciplines. 

Gênante tv
Een notering in de meest gênante tv-momententen aller tijden. Dat kan niet iedereen zeggen, maar de gasten van Streetlab wel! Met hun sociale experimenten komen de mannen nog eens ergens. Waar simpele vragen als: "geeft een geel hesje macht?" en "kun je ergens werken waar je niet werkt" tot kunnen leiden zie je in Streetlab.

Kakelverse avonden
Naast een nieuwe maandag zie je ook op de zondag en dinsdag weer kakelverse televisie. Om de zondag zie je nieuwe afleveringen van Penoza en Jeuk. Op de dinsdag de nieuwe programma's Villa Single Mama en Sophie in de kreukels.


The Freestyle Games, vanaf maandag 31 augustus, BNN,  20.30 uur, NPO 3
Streetlab, 
vanaf maandag 31 augustus, KRO-NCRV, 21.30 uur, NPO 3