De nieuwe avonden van NPO 3

NPO 3 gaat keihard het nieuwe jaar in met nieuwe avonden. Oude bekenden zijn terug en nieuwe programma's starten.

DE NIEUWE ZONDAG
Een nieuw jaar, een nieuwe zondag. Aan het einde van je weekend hoef je niet te sippen want dan neemt Arjen Lubach nog even de week met je door. Daarna is Theo Maassen er met 24 uur met... waarin hij elke week een etmaal met een gast doorbrengt. 

DE NIEUWE MAANDAG
Dromen waarmaken, dat doet Valerio op maandag in Valhalla. Daarna is het aan het begin van de nieuwe week direct opletten geblazen, want dan zie je Mindf*ck. Victor Mids speelt weer met je hersenen! Vervolgens gaat Lauren Verster verder. In Lauren! ze nu in onbekende werelden. 

DE NIEUWE DINSDAG
Je bent vrouw en voelt je man, of andersom. Dan zou je wel eens in Hij is een zij kunnen zitten op de dinsdag van NPO 3. Arie Boomsma volgt het leven van transgenders. Vervolgens laat Danny Ghosen in Rot op naar je eigen land zien hoe het is om vluchteling te zijn. 

DE NIEUWE WOENSDAG
Als de week alweer over de helft is zie je Nick & Simon die beginnen aan een nieuwe droom. In Nick & Simon, The Dream keren ze dit seizoen terug naar het land waar hun eerste droom ooit begon. Ze bezoeken Amerika samen met vriend Kees Tol.