De nieuwe avonden van NPO 3

Een nieuw seizoen Penoza, Jeuk en Streetlab. Nieuwe programma's als The Freestyle Games en Villa Single Mama.

Zondagavond hoef je de deur niet uit en kan je de afstandsbediening met rust laten. Een nieuw seizoen van het VARA-programma Jeuk en Penoza van de KRO-NCRV komen eraan!  Kan je niet wachten tot 13 september? Geen probleem! Zaterdag 12 september kijk je vanaf 20.30 uur alvast de eerste aflevering van Penoza op deze pagina. 


Bekijk de eerste aflevering van Jeuk
Oude bekende Jeuk blijft een pijnlijk feest der herkenning. De schaamteloze én schaamtevolle comedy van Nederland is vanaf 13 september weer terug. Bekijk alvast de eerste aflevering: 

Ook de maandag en dinsdag zijn vers
Op maandag zit je ook goed op NPO 3. In het BNN-VARA programma The Freestyle Games wordt er gezocht naar de beste freestyle sporter van Nederland. En waar simpele vragen als: "geeft een geel hesje macht?" en "kun je ergens werken waar je niet werkt" tot kunnen leiden zie je in Streetlab van KRO-NCRV. Andere koek op dinsdag wanneer het om opvoeden en ouder worden draait. In het nieuwe Villa Single Mama van de EO nemen acht alleenstaande moeders hun intrek in een villa en delen ze ervaringen, het huishouden en de opvoeding. En waarom is ouder worden zo'n taboe? Sophie zoekt het uit in Sophie in de Kreukels van BNN.