40:52
Gezien
7

De muzikale woensdagavond van NPO 3

Vanaf 2 november gaat de woensdagavond van NPO 3 er anders uit zien. Of eigenlijk: anders klinken.

De woensdagavond zal vanaf 2 november muzikaler zijn dan ooit. Dankzij Nick & Simon en Ali B en zijn posse worden we vanaf 20:30u met zang en dans vermaakt tot Jessica Villerius het stokje over neemt om 22:00u. Lekker toch!?

Nick & Simon: The Drøm
Onze Volendamse vrienden Nick Schilder en Simon Keizer zijn weer samen met hun gelegenheidsmanager Kees Tol aan een avontuurlijke roadtrip begonnen. Daar waar eerder al de Britse eilanden, de Caraïben, de Verenigde Staten en Zuid Afrika voorbij zijn gekomen, zoeken de heren nu hun geluk in Zweden. Het land van ABBA, ABBA en eehm... ABBA, als je het Kees vraagt.

Kijk alle dromen van Nick & Simon terug

Ali B loopt al jaren op Volle Toeren
Ali B houdt het dichter bij huis. De Almeerse rapper weet als geen ander dat er ook genoeg te ontdekken valt in ons eigen muzikale verleden. Samen met nationale én internationale vrienden duikt hij in de archieven, stoft vergeten pareltjes af en slaat een brug tussen de hits van toen en de muziek van nu. Wie had ooit gedacht dat Stepherd & Skinto zouden gaan samenwerken met Lee Towers!Nick & Simon, The Dream: vanaf 2 november elke woensdag om 20:30u bij AVROTROS op NPO 3
Ali B op Volle Toeren: vanaf 2 november elke woensdag om 21:15u bij AVROTROS op NPO 3