39:00
Gezien
6
20-12

De meest beroerde tijd van je leven

Een flutvader, geen seksleven en een terrorist als kind.

Ja. Datgeen waar geen man op zit te wachten. Maar nu echt moet gaan gebeuren. Winkelen. De vrouw van Jan is nu een half jaar zwanger en er is nog niks aan babyspullen in huis. Shit. Opschieten. En dan sta je daar in de babywinkel. Met een lijst waar geen eind aan komt. "What the fuck is een inbakerdoek?" Onderdruk. Die. Paniek. Zoveel spullen voor zo'n klein mensje. Eindresultaat? Een uitpuilende winkelwagen en een huilende portemonnee.

Flutvader
Oké, je kindje komt. En nu? Heb je alles al goed geregeld? Getrouwd? Check. Geboortekaartjes? Check. Het Ikea-zet-zelf-je-babystoel-in-elkaar? Check. Een kinderkamer? Oeps. Nee, die heeft Jan nog niet. 

Is jouw huis wel veilig?
Jan denkt dat hij wel goed op weg is om een goede papa te worden. Maar... er blijkt een boel mis met casa di Jan. Waar moet je dan allemaal aan denken als de kleine er is? Hierbij ook voor jou dé tips om je huis veilig te maken voor die kleine.

De meest beroerde tijd van je leven
Dat klinkt niet best hè? Je bent nu nog de nummer één van je vriendin, maar dat gaat veranderen. Zodra de kleine er is degradeer je in één klap naar de tweede plek en komt je relatie opeens onder druk te staan. En even snel met zijn tweeën het aanrecht of de wasmachine inspecteren zit er ook niet meer in. Ja, ook jij gaat zeggen 'welk seksleven'? Dit zorgt ervoor dat veel jonge ouders uit elkaar gaan. Onthoud: over een jaar is alles anders. Even doorbijten nu.

Je vriendin ben je kwijt
Outch. Zij heeft een kind uit haar eigen lichaam gegooid. En dat kleintje bepaalt vanaf nu alles. En dat zorgt voor meer impact dan dat je in eerste instantie denkt. Opeens ben je verantwoordelijk voor een levend wezen. Volgens Kluun zijn de eerste paar maanden het zwaarst. Zorg ervoor dat je intiem blijft! Anders heb je een fokking probleem! Hmm, waar hebben we dat eerder gehoord? Love dokter 2.0. 

Jan wordt in het diepe gegooid
Perfect opgevoede kinderen, maar wel vier stuks. Jan gaat de uitdaging aan om 24-uur lang op een gezin te passen. Of hij nog ademt? Dat zie je hieronder. 

Dus... als je ondergekotst, chagrijnig en uitgeteld op de bank ligt. Bedenk dat ondanks alles je partner er voor je is. En dat je die af en toe ook een beetje van die onvoorwaardelijke liefde moet geven die je voor nu vooral aan je kleintje geeft. En wees lief voor elkaar <3


Kijk de afleveringen van Jan wordt Vader hier terug!