Dit heb je gemist! | First Dates afl. 4

Bij aflevering Aflevering 4

"Tampon zonder touwtje, tampon zonder touwtje? Wat de fuck is dit ouwe?!" Het was gisteren weer genieten. En dit zijn de hoogtepunten!

Elke dinsdag opent het First Dates restaurant haar deuren voor een lading kersverse vrijgezellen. Er wordt gelachen, er wordt gezwegen, er wordt verrast en overdonderd. Dit zijn de hoogtepunten van deze week!

1. Tampon zonder touwtje
Edward is vertegenwoordiger in erotische verzorgingsproducten. Een van zijn producten is een tampon zonder touwtje. Juliette flikkert bijna van d'r stoel. "Tampon zonder touwtje, tampon zonder touwtje? Wat de fuck is dit ouwe?!" Het antwoord moeten we je schuldig blijven. Gelukkig is er Google.

2. Chuy zit in het SM wereldje
"Ben je open minded?" Een vraag waarbij je op scherp moet staan. Je ziet Anna denken op het moment dat ze 'm op haar afgevuurd krijgt. 'Hou ik van bunjee jumpen? Sta ik open voor een verhuizing naar Antartica?' Maar nee. Niets van dit is minder waar...

3. Sanne ontmoet haar date
Ook vlogger Sanne gaat op date. Tot nu toe heeft ze niet de beste ervaringen gehad. Ze is veel afgewezen of jongens lieten niets meer van zich horen. Zelf is ze heel principieel: "Ik heb nog nooit iemand afgewezen na een eerste date. Dat is gewoon een momentopname. Hoe kan je iemand leren kennen in twee uur?" Tót nu dan...

4. Leeftijd speelt geen rol
Ook Gertrude en Oktay gaan het datingavontuur aan. Zij is 52 hij 65. Na even rekenen trekt ze een overduidelijke conclusie. "Hmmm je bent wel de oudste man die ik dan zeg maar zou... eh... 'ontmoeten'. De date is nog geen vijf minuten bezig en wij zijn nú al fan.

BOVENAAN VIND JE DE AFLEVERING!

Ook lezen: 10 x ultieme date tips voor jou!
Ook lezen: 'Liefde is een vreemde ziekte.'


First Dates, dinsdag 20:25 bij BNNVARA op NPO 3!