De heetste fragmenten van 2019

It's getting hot in here! Hoezo? Nou, omdat we een partij hitsige fragmenten voor je bij elkaar geraapt hebben, zodat de feestdagen lekker warm zullen zijn!

1. Wie doet het?!

Bekende Nederlanders zoals Geraldine Kemper, Nienke Plas Jessie Maya en Iris van Enhoven beantwoorden vragen als 'Wat is jouw meest gewaagde sekservaring?', 'Wat is de gekste plek waar je ooit seks hebt gehad?' en 'Ben je wel eens betrapt?'. Er zitten some spicy confessions tussen!

2. Schroom

Je kent het wel: je bent op vakantie geweest en hebt uren gestoken in de perfecte aftermovie van je reis naar verweggistan. Geweldig moment om op de familieverjaardag vol trots jouw parel van een video te showen. Vol enthousiasme zet je de tv aan, volume op max en gáán! Totdat... je hele familie (incl. je oma) erachter komt dat je vakantievideo per ongeluk verwisseld blijkt te zijn met je zelfgemaakte sekstape van jou en je partner. AWKWARD!

3. Spuiten en Slikken Sekstest

Oké, oké, dit is technisch gezien geen fragment. MAAR deze hele test staat in het teken van seks. Kan natuurlijk ook niet anders als het de Spuiten en Slikken Sekstest is. In deze test zitten genoeg hete fragmenten om de feestdagen door te komen. En de dagen erna ook. Wat dacht je van ijs dat smaakt naar piemels en vagina's? Training voor een strakkere vagina? En niet te vergeten, al die vragen over seks!

4. Sekszusjes tv

Sperma slikken? De Sekszusjes doen het al jaren omdat ze denken dat het part of the job is. Maar is dat eigenlijk wel zo? Ze duiken de keuken in met een receptenboek vol met recepten waar je sperma bij kan gebruiken. Leuk idee voor het kerstdiner: Zalm met honing-mosterd-spermasaus! Smakelijk.

5. #Fitgirls

Sportschool Gymtasia verandert na working hours in een heus partywalhalla waar de Zumba XL les vol zit met twerken en dansen. Oh en fitness, niet te vergeten. De stripper is ook van de partij, (uiteindelijk) zonder kleding! Twerk, twerk, twerk!

Beste webonlyserieskopie beste film en seriekopie
beste-first-dates-cadeaukopie beste-van-3labkopie
grootste virals-cadeaukopie heetste-momentenkopie