De grootste virals van 2019

WE GINGEN VIRAAL! Niet één, niet twee, maar ten minste zes keer. Dit waren de grootste virals van 2019!

1. Kramp - Curvy

Disclaimer: awkward situatie ahead! Denk je lekker naar de sauna te gaan om te chillen, kom je opeens mensen tegen die je liever niet tegen wil komen. En vooral niet in de sauna. En al helemààl niet in je nakie. En als die persoon dan ook nog eens over je lichaam begint, is het mag-ik-door-de-grond zakken gevoel compleet.


2. Hufterproef - Juwelier

Deze juwelier denkt even mensenkennis te hebben... Als er een klant met wat goedkopere kleding binnenkomt verwijst de juwelier haar dan ook door naar een boetiek met 'goedkopere spulletjes'. Gelukkig bestaan er mensen met hun hart op de juiste plek, die hufters even aanspreken op dit aso gedrag!


3. Make Holland Great Again - Angela

Lastig gevallen worden tijdens het uitgaan komt helaas best vaak voor. In Make Holland Great Again werd daar een stokje voor gestoken, en wel in de vorm van het fantastische initatief Angela! #AskForAngela is inmiddels bekend bij veel bars en clubs. Benieuwd hoe dit initiatief in z'n werk gaat?


4. Sluipschutters - schoenenwinkel

De Sluipschutters zijn ook weer van de partij! En hoe. Deze parel mag natuurlijk niet ontbreken. WIL JE PASSE?! En onthoudt: ''Als je niet zo lelijk was stond je op de vloer met de mooie mensen hè!''


5. Jeuk

Speaking of a bloody mess! Dit vrijgezellenfeestje is all fun and games totdat het bloed vloeit. Letterlijk.


6. De Luizenmoeder

Juf Ank is inmiddels een gevestigd begrip, en ook in het tweede seizoen was ze weer op dreef! Deze keer komt ze met het mooie begrip 'curlingouders', en nouja, wat dat is wordt prachtig uitgelegd in het fragmentje hieronder. Het is er eentje om erin te houden! Oh, en mocht je je afvragen hoe je 'Ahmed' uitspreekt is dat een bonus die je óók in dit filmpje meekrijgt. Cadeautje in een cadeautje.


Beste webonlyserieskopie beste film en seriekopie
beste-first-dates-cadeaukopie beste-van-3labkopie
grootste virals-cadeaukopie heetste-momentenkopie