De grootste virals van 2017

Met trots presenteren wij de vijf videos die dit jaar viral zijn gegaan op de interwebs.

Even voorstellen aan Donald J. Trump - Zondag met Lubach
"From now on it will be only America First", zegt versbakken Amerikaanse president Donald J. Trump in januari. Mooi balen voor alle andere landen. Daarom nam het team van ZML het op zich om ons landje aan hem voor te stellen, zodat wij plek #2 in zijn hart krijgen. Deze turboviral scoorde miljoenmiljard views over de hele wereld, het is niet bekend of Trump er zelf naar gekeken heeft.


Beter ga je beginnen te gaan stemmen
De knapen van Rundfunk hebben vlak voor de Tweede Kamerverkiezingen een boodschap voor je: beter ga je beginnen te gaan stemmen. Geen onderwerp is te gevoelig voor deze mannen en zonder blad voor de mond ploegen ze langs de EU, de zorg en de multiculturele samenleving. Het is leerzaam en hilarisch.


Redactievergadering van DWDD - Klikbeet
Altijd al weleens willen weten hoe De Wereld Draait Door iedere dag wordt bedacht? Klikbeet doet het uit de doeken. Een tip: zet Tim Hofman erbij en je hebt een item. 


Ouderavond - Infantilio
Kun jij je die dag nog herinneren dat de leraar zijn verwassen polo verruilde een net jasje? Op ouderavond-dag is de school in rep en roer. Bij Infantilio zijn de rollen alleen omgedraaid en zijn de kinderen de volwassenen. 


#1 'Pic' - De Slet van 6VWO
De laatste viral is minder lachen maar niet minder belangrijk! De Slet van 6VWO stelt sexting aan de kaak. Deze indrukwekkende serie was meer dan een week trending op YouTube en stond zelfs twee dagen op #1!


Kerstheader
Hardst gelachen Pakketje Fragment jippigste momenten
Schokkendste momenten top2000docus virals
Meest gestreamd Verborgen parels muziekdocu's