28-03

De grappigste momenten uit Dance Around the World

Jan en Ish maken een hoop mee tijdens hun reizen in Dance Around the World. Hoog tijd dus om de grappigste momenten op een rij te zetten.


Jan scheurt uit zijn broek

In Colombia benoemt Jan al dat hij dikke billen heeft. Zou dat ook te maken hebben met het feit dat hij maar liefst twee keer uit zijn broek scheurt in Oekraïne? Of zou het liggen aan de dans? Jan, we complimenteren je in ieder geval met je mooie rode onderbroek! ;-)


That's what friends are for

De nood is hoog wanneer Jan en Ish een pitstop maken in Peru. Van hun dansleraar Jorge hebben Jan en Ish geleerd dat het belangrijk is om iets terug te geven aan Moeder Aarde. Ish doet dat op geheel eigen wijze. Jan maakt hiervan snel een kiekje voor het fotoalbum.


Massage iemand?

Jan en Ish bezoeken een barbierszaak in Jordanië. Hier komen ze er achter dat ze wel een hele speciale gezichtsmassage krijgen. Jan zal deze massage in ieder geval niet snel vergeten...


Baby, you can drive my car (of niet)

Op pad in een huurauto is altijd wel een dingetje, vooral als het stuur aan een andere kant zit. Dat snappen we. Toch blijft het best knap als je het voor elkaar krijgt om tegen een klein boompje aan te rijden.


#campinglife 

Wanneer Jan en Ish buiten proberen te ontbijten, blijkt dat toch wat moeilijker dan gedacht. Ish probeert positief te blijven en neemt het heft in eigen handen door de ontbijtspullen met heel zijn hebben en houden te beschermen. 


Heb jij hiervan genoten? Kijk dan vanaf nu elke maandag om 21:30 naar Dance Around the World. Mocht dat niet genoeg voor je zijn, dan kun je hier alvast een aantal afleveringen terugkijken.


Dance Around the World, iedere maandag om 21:30 op NPO 3.