De donderdag van 3Lab

De avond is weer goed gevuld met Rundfunk, Hackers, Treurteevee en 24 Seconden Met.

De gasten van vanavond zijn Linda Hakeboom (programmamaker), Joost van Hezik (Treurteevee), Ellen Parren (Treurteevee) en Tom Roes (Treurteevee).

Rundfunk - 20:35 uur
De reacties op Rundfunk zijn lovend. Op Twitter zei iemand: "heb het gevoel alsof ik de grootste spacecake uit mijn leven op heb". Vanavond weer een verse aflevering.

Hackers - 20:50 uur
Het Wereldwijde web bestaat pas 25 jaar, maar ons hele doen en laten is ermee verweven: je sociale netwerken, je post, je geldzaken, je reizen, de opslag van je privégegevens. Maar: hoe veilig zijn de digitale systemen die erachter schuilgaan eigenlijk? En houden ze stand bij een beetje druk van buitenaf? De Hackers zoeken het uit.

TreurTeeVee: 21:30 uur
TreurTeeVee is de tragikomische dramaserie van makerscollectief Circus Treurdier. Het is poëtische televisie. Het is humoristisch, muzikaal, absurd en zeer melancholisch. Het is Sesamstraat voor volwassenen. Het is Theo & Thea meets Twin Peaks. Het is TreurTeeVee, uw heerlijke dosis vervreemdingssentiment.

24 Seconden Met
Tussen de programma's door zie je de parodie op het welbekende programma "24 uur met" van Theo Maassen. Bekijk hier de 24 seconden met Fatima Moreira de Melo nog eens terug.