De Diva in Mij

Bij serie De Diva in mij

Hoe word je weer zelfverzekerd als je tegenslagen hebt gehad? Hoe maak je een nieuwe start? En hoe kun je dan weer shinen? Drag Queen Envy Peru: “Beauty is er in alle soorten en maten. Ik hoop dat de vrouwen ons vertrouwen en dat we ze kunnen helpen uit hun schulp te kruipen”.

In het programma De Diva in Mij nemen drie fabulous drag queens vrouwen onder handen die zichzelf te lang hebben weggecijferd. Deze dames zijn in het geheim opgegeven door hun vrienden of familie en hebben geen idee wat de drags voor ze bedacht hebben. Want Envy Peru, Hoax LeBeau en Lady Galore gebruiken confidence & empowerment om onze kandidate een make-over te geven die ze nooit meer zullen vergeten, zowel van binnen als van buiten. Hoax LeBeau: "Drag is een uitvergrote vorm van vrouwelijkheid. Als drag queen voel ik me een superheldin met veel zelfvertrouwen die alles kan. Ik hoop dat ik die kracht ook mee kan geven aan de vrouwen.”

De diva in mij

Kwetsbaarheid

Drag queens weten als geen ander hoe het is om van je kwetsbaarheid je kracht te maken en zijn daarom de ideale deskundigen om deze vrouwen te helpen bij hun zelfvertrouwen en vrouwelijkheid. Als kroon op de transformatie, en zoals een echt make over programma betaamt, geven de vrouwen aan het eind van de rit een performance voor vrienden en familie, en dat doen ze bij de Diva in Mij natuurlijk als drag!

Lady Galore: “Ik hoop dat de vrouwen na het programma in de spiegel kijken en trots zijn op wat ze zien. Na het programma zullen zij niet als drag door het leven gaan, maar ik hoop wel dat ze onze positiviteit meekrijgen”.

De Diva in Mij is meer dan een make-over; het is een ode aan het zelfvertrouwen van de vrouw.


De Diva in Mij, vanaf maandag 29 juli om 20:20 bij BNNVARA op NPO 3.