De Braboneger Basht bijwonen in de studio?

De Braboneger gaat bashen vanuit een studio met publiek! En jij kan daarbij zijn. Hatsikidee, dit wil je. Lees snel verder wat je moet doen!

WIE
We hebben het hier natuurlijk over de man die geen blad voor zijn mond neemt: Steven - De Braboneger - Brunswijk. Maar hij komt niet alleen… samen met zijn matties Dennis en Djordjhy bouwt Steven zijn imperium langzaam uit tot studioprogramma!

WAT
De Braboneger Basht! walst als een olifant door een porseleinkast vol politiek correcte fenomenen. In De Braboneger Basht! geeft Steven Brunswijk zijn ongezouten mening over alles wat los en vast zit. Geen subtiele fijnzinnigheden of politiek correct gezwets, maar beestachtig puur commentaar op alles wat zachte G-Steven is opgevallen in de afgelopen week.

Steven: "ik bash eigenlijk iedereen. Of ze nou Marokkaan zijn, Turk, Surinamer, Hollander, Antilliaan of een BN'er. Dan is iedereen in principe gelijk". Maar altijd met een flinke dosis humor. "Ik wil mensen laten lachen, maar ze ook een beetje aan het denken zetten", aldus De Braboneger. Ook zijn matties Dennis en Djordjhy zijn al helemaal klaar voor de nieuwe studioshow van De Braboneger. Dennis: "we moeten Steven wel een beetje helpen. Die gaat er natuurlijk weer echt op zijn Surinaams in, halfbakken voorbereiding en dan staat hij daar en weet hij halverwege niet meer wat hij moet doen".

WAAR
Steven verruilt zijn zelfgebouwde studiootje in zijn schuur in Tilburg voor een groter onderkomen mét publiek. In Club Cell in Almere welteverstaan. Nog leuker is dat je hier gewoon bij kunt zijn!

WANNEER
De Braboneger Basht is op televisie vanaf woensdag 6 september te zien om 22.15 bij AVROTROS op NPO 3. De opnames zijn op maandag om 20.00 in Almere.

HOE
Bijzijn is meemaken! Leuk, maar wa kost da? Nou, da kost dus helemaal gratis! Reserveer je plekje snel via Eventbrite, want dit bashtakel wil je niet missen!


Kun je niet wachten? Kijk dan alvast elke dinsdag en vrijdag om 16.00 een korte bash van De Braboneger op npo3.nl