De beste Youtubeseries van 2019

Voila! Deze series waren in 2019 bijna te klein voor het internet. Heb jij ze allemaal gezien?

1. Vakkenvullers - seizoen 2

Met maarliefst zo'n 3,8 miljoen views op het complete tweede seizoen kan Vakkenvullers je bijna niet ontgaan zijn. Publieksfavoriet én homeboy Rwina Ruut ging samen met z'n team weer helemaal loesoe. Tussen de schappen van de Landsuper vinden we onder andere avondplagga's, terrorzusjes en poepmysteries. Allemaal gepaard met een flinke boodschappenmand vol humor. Not your average supermarkt...

2. Sekszusjes TV

De zusjes Krista en Marcelle hebben gesprekken over seks, kreunen, standjes en aaaalles wat maar met seks te maken heeft. Open, nuchter en zonder taboe. In de vijf afleveringen bespreken de zussen de vagina, sperma slikken, (misver)standjes en zelfbevrediging.

3. Joardy Season

Joardy Season gaat over Harco. Of nee, eigenlijk gaat het niet over Harco maar de mensen die Harco ontmoet. En geloof ons, dat zijn de meest uiteenlopende figuren. Overgemotiveerde millennials, onzekere performancekunstenaars en een jokkepik. Harco ziet alles voorbij komen door zijn hippe, zeshoekige bril. Harco kennen we natuurlijk van 'huilon', 'groeton' and the list goes on. P.s. check de nieuwe serie Joardy Sitcom hier!

4. Kelderklasse 15

Daan Boom (je weet wel, die van Streetlab) introduceerde je dit jaar in Kelderklasse 15 met zijn droom; kampioen worden met z'n voetbalteam. Dat voetbalteam is trouwens zo amateuristisch als het maar kan (104 goals tegen in het vorige seizoen) maar het team gaat ervoor om hun droom tóch uit te laten komen. Een kijkje in de wereld van amateurvoetbal op de zondag, vol met kleedkamerhumor en herkenbare problemen.

5. De slet van 6VWO - seizoen 3

Het derde seizoen van De slet van 6VWO ging ook hard! Dit seizoen zit vol met verraad, fissa's, drank en drama. Sam besluit voor de verandering eens naar een huisfeestje te gaan, maar dat eindigt in een regelrechte ramp. Van het een komt het ander, en ze ontdekt dat er een veel groter complot gaande is.

Beste webonlyserieskopie beste film en seriekopie
beste-first-dates-cadeaukopie beste-van-3labkopie
grootste virals-cadeaukopie heetste-momentenkopie