De beste fragmenten van Streetlab seizoen 2

Bij serie Streetlab

Vanavond een nieuw seizoen Streetlab! Wij laten je met deze fragmenten nog even zien waarom je ook dit seizoen weer moet gaan kijken.

Vanavond start het nieuwe seizoen van Streetlab op reis! Voor dit vierde seizoen zoeken de jongens Tim, Stijn, Jasper en Daan letterlijk gezegd de grenzen op van het sociale ongemak. Of beter gezegd, ze gaan de grenzen over. In iedere aflevering van Streetlab op reis bezoeken ze een nieuw land om daar de nietsvermoedende, lokale bevolking te onderwerpen aan hun sociale experimenten. 

Om alvast in de stemming te komen hebben wij wat fragmenten van vorig seizoen verzameld. ENJOY! 

Sociolympics: Naakt in de sneeuw uit aflevering 1

Het nieuwe seizoen van Streetlab begint weer goed met een ijskoude Sociolympics! Hoe snel krijgen Daan en Tim een kledingstuk aangereikt door de skiërs in de sneeuw?

Ergens werken waar je niet werkt: Kledingverkoper uit aflevering 3
Daan is ontzettend veel met mode bezig, maar kledingverkopers waarschijnlijk nog meer. Zijn nieuwe baan in deze modewinkel is dé kans voor Daan om zich voor te doen als echte kledingverkoper. Het experiment neemt echter wel een heel onverwachte wending...

Doorbreken als boyband: Side2side aflevering 8
Het was de jongens van Side2Side niet gelukt om met hun eerste single door te breken. Waarschijnlijk wegens een groot gebrek aan talent, maar dat gebrek heeft een hoop andere artiesten ook niet weerhouden om de Top 40 te bestormen. Maar wat nou als je direct een afscheidstournee begint? Lukt het dan wel?

Deze fantastische videoclips gemist? Dat kan echt niet. Kijk ze hieronder snel terug! Wij zijn in ieder geval fan.
Single nr1: Side2Side - küss mich jetzt

Single nr2: Side2Side - Forget My NameStreetlab elke maandag om 21:30 te zien bij KRO-NCRV op NPO3